Aytenclk44_ Arkadaş lar dün muayenem vardı doktor açılmam olmadığını söyledi ½ haftayı bulabilir dedi ama bugün 6 dan beri Neredeyse 10 dk ya bir sancı giriyor bilgisi olanlar yazabilir mi
Gamizz Aytenclk44_ yatıp uzanıp dinlendiğinde geçiyorsa yalancı sancı ama yatamıyor yatsan da duramıyorsan gerçek sancıdır 👍
Mernana Aytenclk44_ canım ılık bir duşa falan gir sol tarafına uzan dinle bakalım kendini geçicekmi geçmezse sancıların arasındaki süre düşerse doğum sancısı olabilir
Minegkhn92 Aytenclk44_ benimde ilk gebeliğim pek bilgim yok ama senin zamanın gelmiş gerçekte olabilir canım takibini iyi yap 👍🏻Sağlıkla kucağına al inşalllah 🤲🏻
Aytenclk44_ Şuan uzandım biraz azalma var açıkçası doktor açılma yok diynce pek gerçek sancı olacağını düşünemedim birden
Mernana Aytenclk44_ o hiç belli olmaz canım biranda açılman da başlayabilir o yüzden kontrol et sen sancılarını 😘🤗
Hiranurikranur Sancı gelınce beline ve kasıklarına vuruyorsa gercek sancıdır bide dakika tut yine de bir acile git derim benım de ara ara oldu tam 5 dakika ya dustu hastaneye gittim 1 saat sonra dogum yaptım Allah yardımcınız olsun
Aytenclk44_ Bende endişeleniyorum çok sık giriyor ama emin olamıyorum uzanınca azalıyor ayağa kalkınca sancıdan kıvranıyorum
Aytenclk44_ Mernana valla sabaha kader 10 dk bir sancı çektim sabah artık gidelim dedim eşime lavaboya girdim nişanım gelmişti gittik hastaneye ebe muayene etti 2 cm kadar açılma sadece dedi suni sanci ile desteklerim ben dddi ama doktorum evde çekmemi istedi sancımı şimdi de 5 dk bir giriyor artık sıklaşıyor
Mernana Aytenclk44_ ayyy maşallah 🤗🤗🤗 iyi yapmışsın canım evde karşıla sancılarını inşallah gittiğinde 4-5 cm olur da hemencecik alırsın bebişini kucağına 🤗
Aytenclk44_ Ah inşallah canım düzenli sıklıga ulaştı süre de azaldı iyice evde devam ediyorum bol bol dua edin 🥰🙏🏻
Mernana Aytenclk44_ yaaaa 🥰🥰🥰 maşallah sizeee çok ama çok sevindim Rabbim yavrunu güzel günlerde büyütmek nasip etsin 🤗🙏 darısı bana 40 hafta olduk olucaz daha benim kız yok ortalıkta 😁😁
Seval22 Aytenclk44_ ay ne güzel benim oğlanda bi gelmeye niyetleri 4 cm açıklığa ulaştı evde beklemek istiyorum dedim eve geldik sancilar durdu 3 gündür bekliyorum ne gelen var ne giden inşallah hemen gelir sancıda doğururum
Aytenclk44_ Tevhidehli1 canım çok şiddetli belden aşa vuran ve 10 dk da bir düzenli sıklıkla giren sancı
Tevhidehli1 2 gündür alttan ağrılarım ve kasık ağrılarım devam ediyor z 4 gün önce gittiğimde açıklık yoktu haftam henüz erken ama ayağa kalkınca alt taraflarım ağrıylr