balyanakoglum Merhaba 38 hafta oldum bu zamana kadar her şeyim bitti dedim ama babynest almadım gerekli bişey mi. Mantıklı da geliyor aslında içinde rahat eder gibi. Tavsiye ediyor musunuz 🤔
ZehrasMom balyanakoglum benim yengem yeni doğum yaptı babynest elim ayağım oldu diyo heryerde kullanıyomuş ben aldım öyle koltuğa felan yatırmaktansa daha mantıklı geliyor yatakta da korkun olmaz hem yanında yattığı zaman
Beyziikoo balyanakoglum Bu yuvarlak olanlardan var içi yastıklı onlar çok mantıklı geliyor bana yatakta yani büyük yatakta ya da koltukta uyumasını isterseniz oraya koyarsınız mesela lavaboya falan giderken. Bana hediye olarak küçük yatak şeklinde olan alındı ama büyüyene kadar o da işimi görür diye düşünüyorum 🤗🤗 İlla illa alınmalı diye bi şey yok hatta hiçbir eşya öyle değil ama kolaylaştırmak açısından çoğu ürün güzel olabiliyor 😊 Eltim hep odasında yatağa bırakırdı hemen ağladığı ve emzirdiği için etrafına yastık koyardı ama babynestlerim kenarları yüksek oluyor özellikle havuz şeklinde olanlar dönse dahi düşmez bebek öyle yani 😄😄
balyanakoglum ZehrasMom öyle bişey ki bazıları elim ayağım diyor bazıları 1 kez bile yatırmadım diyor anlayamadım bu işi 🙄
Zeynepreyyan İlk bebekte kullanmadım gereksiz gördüğüm için. Eksikliğini de hissetmedim. Şimdi tekrar hamileyim eşim almış ama çok kullanır mıyım bilmiyorum
ZehrasMom balyanakoglum alıştırmaktan kaynaklı o canım bide çocuğun huzursuzluğu felanda etkiliyor doğar doğmaz kullanırsan bence alışır bebiş yani
Elifyali balyanakoglum kisiye gore degisiyor ya o bnce bazilari aliyo gerek yok gbi gorup bir iki kere kullaniyo… Bazilari da kullanmak icin aldm die heryerde kullanr elim ayagim oldu der…. Ben bebek urunlerinj de çeyize benzetyrm bazn ceyize o kadar şey yapp kullanmayanlar var neymis kıyamıyorms e kenarda dursun die yapipmadi ki onlar da… Ben herseyi kullanrm sahsen yaşlanınca kullancak degilim diye dusunyrm… Baby nest aldm ve onu da eminim ki cok fazla kullanrm
Beyziikoo balyanakoglum Bu yuvarlak olanlardan var içi yastıklı onlar çok mantıklı geliyor bana yatakta yani büyük yatakta ya da koltukta uyumasını isterseniz oraya koyarsınız mesela lavaboya falan giderken. Bana hediye olarak küçük yatak şeklinde olan alındı ama büyüyene kadar o da işimi görür diye düşünüyorum 🤗🤗 İlla illa alınmalı diye bi şey yok hatta hiçbir eşya öyle değil ama kolaylaştırmak açısından çoğu ürün güzel olabiliyor 😊 Eltim hep odasında yatağa bırakırdı hemen ağladığı ve emzirdiği için etrafına yastık koyardı ama babynestlerim kenarları yüksek oluyor özellikle havuz şeklinde olanlar dönse dahi düşmez bebek öyle yani 😄😄
Aydanur51-34 Babynestten ziyade reflü yatağını öneriyorlar bende 32 haftalık gebeyim kafa şeklinin düzgün olması ve bebeğin kolay gaz çıkarması açısından reflü yatağından aldık🙂inşallah bende memnun kalırım sizde araştırıp öyle alın isterseniz
minik_kalbim balyanakoglum valla ben aldim oturma odasinda oldugmda yere koltuga güvenle yatirabilirim ayni zamanda ailelerimize gidersekte çok kullanisli olcak bence gerekli
19231923 balyanakoglum ana kucağı daha mantıklı bence hem sallanıyor ☺️ Babynest görevini bi battaniye de görebilir bana göre gereksiz
Mervem23 Bende aldım canm benim çevremde kullanan çok ve çok memnunlar bebeklerimiz için çok güvenli geldi bana. Ve beşik yatağı olarakta kullanılabiliyor babynestler
bburcu balyanakoglum kızım 50 günlük 1 kere yatırdım sonra anneme verdim gidince orada yatar diye. Reflü yatağı alın bence
mucizemm_3 balyanakoglum bende almayı düşünüyorum. Çocuk nerede uyumaya alışrsa orda uyurmuş kayınvalideme giderken anneme giderken yanımda götürürüm diyorum. Evde oturduğum yere koyarım. Dün dr dinledim çocuğunuzun uyumasını istiyorsanız hep aynı yerde yatırmaya çalışın diyor orda kendini güvende hissedermiş özellikle 4 aydan sonra kız kardeşim çok kullandı.
Prensannesii38 balyanakoglum kucukken vok kullanıslı oluyor canım 4 aya kadar felan sıgıyo ben memnun kaldım sahsen besıgıne koyarken bıle onla bırlıkte koyuyodum
PelinK balyanakoglum valla canım benim de elim kolum ayağımdı yemek yaparken felan çocuğu mecbur masanın üstüne onunla koyuyordum tabi o zamanlar dönmüyordu bi yere oturmaya gitsem onu yanımda götürüyordum koltuklara yatırmaktansa ona yatırmak daha işime geliyordu tavsiye ederim