BebegimiBeklerkenN Doğum için tercihiniz ne olacak hanımlar ? Normal doğumda epidural hakkında bilgi ve tecrübesi olanlar var mı aramızda?
GlinDirim BebegimiBeklerkenN Merhaba 🤚 Öncelikle bebeğim nasıl gelmek isterse öyle istiyorum doğum şeklimi ama tabiki gönlüm normal doğumdan yana inşallah öyle olur🙏🏻 yakın zamanda bir yakınım epidural normal doğum yaptı Epidural isteğe bağlı olmuyor açılma 4cm geçerse doktor uygun görürse yapılıyor yakınımın 6cmdi açılması dr da uygun gördü epidural oldu agrıyı sancıyı tamamen kesmiyormuş ama hafifletiyormuş her doğum elbette zor bunu hepimiz biliyoruz ama epidural sayesinde rahat oldu diyor kendisi 😍
BebegimiBeklerkenN GlinDirim inşallah bende sezeryan olmak istemiyorum ama eğer normal doğum uygun olursa onuda epidural olarak isteyeceğim gidince doktorumla da konuşacagim ama yine de fikir almak istedim çok teşekkürler 🙂
GlinDirim ebruademlavin yakınımın sancıları başladıı 2cmdi açılma bağıra bağıra benı sezeryana alın dedi ama öyle güzel ilerledi ki açılması 6cm oldu 7cm oldu sonrasında hızla gelişti herşey ve normal doğurdu☺
GlinDirim ebruademlavin Evet saatlerce sürüyor ama öyle düşünmeyin sonunu düşünün ben öyle yapıyorum kendinizi korkutmayın ve ne olursa olsun normal doğumu kötü geçmiş yada size doğumu anlatanlardan uzak durun duymayın denilenleri herkesin doğumu aynı olmuyor belki sizin çok kolay olacak ne biliyorsunuz hep bu açıdan bakın bence 😂
TugbaYildirimYasar Vallah ben iki cocugumu normal dogumla dünyaya getirdim ama oglumda tam 15 saat o sancıyı cektim suan 7 haftalık hamileyimmallah izin verirse yine nırmal dogum ama bu sefer epidural ki doktorumlada görüstüm herkese kolay dogumlar dilerim