Snmtyln Hanımlar merhaba 24 haftalık hamileyim 2 gündür aralıklı olarak rahim kasılmam var özellikle sol bacağımın tarafı. Bu durumu yaşayanlar var mı aranızda sebebi ne olabilir?
Tugceasel_ Snmtyln hastaneye gitmeni tavsiye ederim . Doktorum kasılma akıntı artması durumunda bebek hareketlerini takip edip hastaneye gel demişti çünkü amniyon sıvısı azalabiliyormus bu aylarda riskli bi durum söz konusu olmasın diye bende 24+6 haftalığım
Asilbebek Snmtyln kasılma derken tam olarak nasıl oluyor bu kasılma bende 26 hafta 5 gundeym adet olacak gibi agrım oluyor bu kasılma mi oluyor ?
Asilbebek Snmtyln kasılma derken tam olarak nasıl oluyor bu kasılma bende 26 hafta 5 gundeym adet olacak gibi agrım oluyor bu kasılma mi oluyor ?
Kepiiiiianne Snmtyln aynı haftadayız bende de oluyor. Hatta bazen batma oluyor. Bu haftalarda normal diye biliyorum bebek büyüyor. Cok ayakta kalıp iş yaptıysan da olabılır. Ayaklarının altına yastık koyup dınlen bol bol. Ama nolur nolmaz Doktoruna bu durumu ilet mutlaka. 🙏🏻
Tugceasel_ Snmtyln kesinlikle hastaneye gitmelisin akıntından da bahset iltihap olabilir enfeksiyon olabilir dikkat edilmesi gereken bi dönemdeyiz az kaldı biraz daha sabır 🤲🏻🌷
Asilbebek Snmtyln bende se oluyor bu adet ağrısı gibi ağrı ama doktor ultrason da bebek bakınca, rahim kısalma olunca görmezdi bende şimdi korktum bende de oluyor
Senacbryk Snmtyln enfeksiyon olma olasılığı çok yüksek doktora gitmen gerekiyor en azından fitil vs verir
Snmtyln Asilbebek bende korkuyorum ama hani şöyle de düşünelim doğumumuz yaklaştığı için rahimin büyümesi açılma olmadı için kasılmalar o yüzden de olabiliyormuş bebeğiniz hareketlerini takip edin ağrılarınız daha da artarsa hastaneye gidersiniz bende şuan öyle yapıyorum