OzoOo_ Kızlar 2.ci Gebeliğim Ama bu Sıra O kdar çok baş ağrım oluyorki ama sadece sol tarafımda bende başkasında olan varmı doktora gittiyseniz ne dedi (Hastahanede randevu aldım nörolojiye gidicem)
Sermec27 OzoOo_ ben de 12+2 haftalık hamıleyım 2 kez oldu şimdiye kadar hatta bugunde sabahtan beri agrıyor tansiyonunuzu mutlaka ölçün ama nörolojiyle bir ilgisi var mı bilmiyorum
seyhanmiray18 OzoOo_ benimde çok fena baş agrım vardı doktor kan ilacına başladığında kurtuldum kansizliktandi herlde
Azad41 OzoOo_ Hormonlardan dolayı baş ağrısı çekiyorsun . Hamilelikte olan bisey bu . Nöroloji sana aynısını dicek sadece parol içe bilirsin. Bol su içmelisin. Tansiyonunu ölçtür . Aynı sıkıntıları yaşadık nöroloji doktorum ilaç veremem dedi. Olağan birşeymiş yani
olaol OzoOo_ 1 gün olmuyorsa ertesi gün kesin oluyor başımı kaldıramıyorum benimde sadece sağ taraf 17. haftam ama gecmedi hala malesef ilk haftalardan itibaren var 😣😣
OzoOo_ Doktorum sıkıntı yok dedi ama yinede nörolojiye Bi git dedi acaba bilmediğindenmi bilemedim bende sormak istedim başına gelen varmı diye 🥺
OzoOo_ Azad41 çok teşekkür ederim canım diğer kızımda erken doğum olmuştu tansiyondan şimdide yakın takip olarak sürekli ölçüyorum tansiyonumu çok teşekkür ederim bilgi için ❤️❤️❤️
Azad41 OzoOo_ eğer baş ağrın tek tarafli ise migrenin vardır. Bunlarin hepsini yaşadım Karanlık sesiz ortamda dinlenmeye bak..Geçiçi bir durum bu böyle düşün çünkü gerçekten bir kaç hafta sonra ağrın azalacak ve tamamen geçicek. Bol bol su iç en büyük ağrı kesici.🥰
Birkiz OzoOo_ normal o gün bende de oldu ilaç içmemek için saatlerce direndim ama en son parol içip rahatladım
OzoOo_ Azad41 Ay şükür yoktu doğumdan önce kontrol yaptırmıştım sinüzit için hepsine baktılar ama şaşırmıyorum artık hamilelikte herşey oluyor çok teşekkür ederim ❤️❤️❤️
OzoOo_ _Ftma_ Şuan 1.5 lt aldım yanıma yatana kadar bitiririm onu sabah içtiklerim hariç yeterki geçsin🙏🙏❤️