Badesu80 4 hafta 4 günlük gebeyim ilk hamileliğim daha doğrusu hamilemiyim bilmiyorum adetim 6 gün geçti karın bölgemde kramplar oluşuyor sürekli ve az bişe bi leke geldi ne yapmalıyım 😔
Beker Badesu80 nasıl bilmiyorsunuz. Test yapmadınız mı? Eğer testini pozitifse ve bir kanamanın varsa acile gidin kanama normal bişey değil
NefesDeniz Badesu80 4+4 olduğunuzu nasıl öğrendiniz peki? Öncelikle test yapın bunu öğrenmediyseniz ve hamileyseniz kanamanız varsa doktora gidin hemen kanama iyi bişi değil Allah korusun
RefBrs Badesu80 kendiniz test yapın ve en kısa sürede kan verip kanda da sonucunuza bakın muhtemelen kendi yaptığınız testte silik çıkar kanda kesin çıkıyor bende Çarşamba günü kan sonucumda öğrendim Allah herkesin gönlüne göre versin 🌸
SofiB Badesu80 4+4sünüz ama hamile olup olmadığınızı bilmiyosunuz o nasıl oluyor acaba? Bir test yapın ya da kan verin gidip emin olmak için öncelikle.
Astadavistabeybi Badesu80 inşallah sağlıcakla hamilesinizdir öncelikle lekenizde geliyormuş eğer gebelik varsa yerleşme kanaması olabilir bunun içinde doktorunuza gitmeli ve ne yapacağınızı planlamanız gerekiyor canım.