hilalsamet Kızlar 19+5 günlük hamileyim ama hala doktor detaylı ultrason için bişey demedi nezamn yaptırmam gerektiğini söylemedi 23. Haftada kontrole çağırdı kaçıncı haftada çekiliyor ilk gebeliğim
NaimeYilmaz hilalsamet 22de sız gıdıp bı goruntuleme merkezınde iyi bir perinatolojı uzmanıyla yaptırabılırsın 23te gıttıgınde bırazck buyumus olablr bebek en ıyı sonuc 22.haftada alınıyor
Ceyduygu hilalsamet Canım en sağlıklısı 22. Haftada yaptirmak doktorunla bunun bir alakasi yok çünkü o yapmayacak perinatalog uzmani yapacak. Tabiki keske söyleseydi yaptir diye. Simdiden arayip randevu alabilirsin ben 2 hafta önceden almistim ne olur ne olmaz diye
BeyzaGnaydn 13 haftallikken falan randevu alinmasi gerekiyor diye biliyorum, gerci istanbul ankara gibi yerlerde nasildir bilemicem😊 ama yine de erkenden randevu almaniz gerekiyor bidahaki kontrolde doktorunuza mutlaka sorun
Elcnerdgn 18-23hafta ve aralarında yapılır diye biliyorum tam 19haftalık hamileyim dün yaptırdım canım Gayet te iyi sonuç alınıyor. Sen bir anca doktoruna detaylıya girmek istediğini söyle yada doktoruna demeden de kendin gidip yaptırabilirsin icin rahat olsun istiyosan internette de hafta bilgileri var. Ben yaptırdım kafam rahat Allah’a şükür canım.