Hatice35 Semahasan001 ben de çikolata kisti vardı hacamat yaptıracaktım korktum yapmadım yapıp ta hamile kalanları çok duydum
Seross10 Semahasan001 hem sülük hem hacamat yaptırdım gebelik için hiçbir faydasını göremedim ne yazık ki..
Mavi_- Semahasan001 sülükten huylandığım için yaptırmadım kadın dedi rahimden sülükleri salayım diye yok dedim ben sadece sağ sol yumurtalıklarım ve kuyruk sokumuna hacamat yaptı belden
Mavi_- gel_artik_bebegim e tabi az bişey ama sonuçta jilet atıyo küçük küçük dayanılabilir bi ağrı çocuk olmayınca işte kim ne dese yapmak istiyo insan bi de kadın bana hayıt şurubu verdi kesinlikle faydasını göreceksin dedi çok umutlandırdı beni bu ay hamile kalacak mıyım görecez eğer hemen kalırsam hacamata ve hayıt şurubuna bağlıcam
Mavi_- Semahasan001 alttan sülük salıyo iç kısma öylece kalıyo sülük ne zaman düşerse artık 1 2 güne kadarda düşebilir dedi 😱
gel_artik_bebegim Mavi_- ooo onu yaptıran var mi ya icinde sülükler varken nasıl durucak insan tövbeee😀
[silindi] Mavi_- bu cok korkunc bisey ya, yaptirmamaniz en mantiklisi olmus. Asla iyi gelebilecegine inanmiyorum cok kontrolsuz bisey ne olacagini nereye tutunup gidebilecegini gormek imkansiz
Mavi_- gel_artik_bebegim 3 ay önce boş gebelikten kürtaj oldum polikistik over sendromu varmış yumurtalar çatlayamadan kiste dönüşüyomuş çatlatma iğnesi vuracaktı dün ama kabul etmedim önce bi doğal yolla denemek istiyorum dedim sonra pişman oldum ama tabi neyse tutmazsa ocak ayında yaptıracam iğneyi
Mavi_- gel_artik_bebegim Semahasan001 aynen kadın kendinede yapıyomuş pet koyuyorum ben 2 gün sonra kendiliğinden düşüyo diyo ama asla yatıramam ben tabi çoğu kişi hacamata bile karşıda işte insan her yolu denemek istiyor
Mavi_- [silindi] aynen öyle yine jilet bildiğimiz gibi pis kanı çıkartma işlemi diyo kadın o bi nevi neysede ama sülük ıyyy
Mavi_- gel_artik_bebegim hmmm benim çok kilom yok kistlerim var sadece önce duphaston diye bi hap verdi o bitti progynova kullandm kisti eritiyomuş o hapı da bitirdim letrozol verdi yumurta geliştirici her şey yolunda gitti kistim eridi yumurtam gelişti ama ben çatlatma iğnesi yaptırmadım işte
Semahasan001 gel_artik_bebegim kilolu olup pko olup bence hamile kalan kişilerin olduğuna inanıyorum ben tam kilo bir etken ama Allah ol dedikten sonra olur ben inanıyorum benim bebeğim kilolu olmamam rağmen olacak tabi öncelikle hayırlısı etrafımızda illaki görüyoruz kilolu olup hamile kalan bir çok kişi