Hamsicikk Kızlar merhaba, hastane olarak burayı tercih eden var mı acaba ? Gidiyorsanız hangi doktor önerirsiniz? Veya çevrenizden gittiğini duyduğunuz varsa yardımcı olur musunuz?
Bugleemm Hamsicikk ben Liv de Seher Sarıya gidiyorum çok da memnunum. Anadoluda Özge Piri Mantar varmış ona da çok iyi diyorlar giden arkadaşlarım vardı. Atasam da hiç duymadım doktor kadın doğum olarak giden vardır illaki de genelde medikal Liv anadolu ☺️
Sermec27 Hamsicikk ben medicana lale cetine gidiyorum ama atasamda Hüseyin Akdeniz diye bir doktor duydum iyi tecrübeli bir doktormuş
babyandmommy Hamsicikk büyük Anadolu’ya gidiyorum Halil İbrahim beye cok iyi ve ilgili tavsiye ederim☺️
Sermec27 Bugleemm özge hanım oğlumu dogum yapan doktorum iyi bir doktor gercekten su an tekrardan hamıleyim medicana lale cetine gidiyorum
Bugleemm Sermec27 Evet giden arkadaşlarım da çok memnunlar doktor hanımdan ☺️ Ben de doktorumdan çok memnunum eğer memnun kalmasaydım Özge hanıma gidecektim ama çok tatlı ilgili bir doktor gerçekten Seher hanım da 🥰
Sermec27 Bugleemm ben seher hanıma gittim gebelik öncesi de acıkcası pek memnun kalamadım elektriğimiz tutmadı diyelim 🥰
Bugleemm Sermec27 Aa öyle mi ilk kez Seher hanıma gidip elektrik almayan birisi ile karşılaştım🙈😁 doğrudur canım doktordan elektrik almak çok önemli bir kere o bağı kuramayınca malesef olmuyor ben de medikalde bir doktor hanıma o şekilde olmuştum bir tane de kaybım oldu kürtaj oldum elektrik alamadım o doktordan aslında herkes çok memnundu ama dediğin gibi elektriğimiz tutmamıştı benimde olabiliyor yani demekli 😄
Sermec27 Bugleemm canım benim de 2 kaybım var oğlumu da doguma 2 hafta kala kaybettim ne yazık ki ben oğlumun resmi olan bir kolyeyi takıp gitmiştim kontrole baktı seher hanım bu ne takma cıkar onu unutamazsın falan dedi yani ben onu takmayınca acım mi gececk böyle cok hızlı konusuyor bilemedim ben cok elektrik alamadım inşallah bu evlatlarımızı sag salım kucagımıza alırız 🤲
Bugleemm Sermec27 böyle dönemlerde çok hassas oluyoruz canım gerçekten yaşadığın da kolay değilmiş çok üzüldüm acını da deşmek istemem ama neden 2 hafta kala böyle bir şey olmuştu ki 😔 ben de halen korku var 32. Haftaya giricez halen korkuyorum 8 haftalıkken kalp atışı durmuştu ilk bebeğimin onda bile ben zor atlattım ki gerçekten çok çok ağır bir şey yaşamışsın ama çok şükür ki karnında yine bir melek var rabbim ona sağlık versin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻
Sermec27 Bugleemm sebebi bulunamadı canım takdiri ilahi böyleymiş benim meleğimin ömrü bu kadarmış bütün testlerimiz temiz cıktı pıhtılaşma da cıkmadı doktorum dogal ölüm dedi imtihan canım imtihan rabbim aynı acıyla tekrardan sınamasın inşallah 🤲
XxKirmizibalik Yıllar önce atasamda aysın Akçay diye bir dr duymuştum iyi diyorlardı. Samsun’da hemen hemen her hastaneye gittim en memnun kalmadığım yer medicanadaki dr lar oldu.