Gigy Jrhazar hsg echomar en iyisi İstanbul şişli de 750 TLydi yanlış hatırlamıyorsam ,c kollu cihaz ile yapılıyor 3 4 dk işlem sürüyor , ağrısız ,genel anesteziye gerek kalmadan acısız ,ekipte şahane ve hijyen
Jrhazar Gigy cihaz bilgisini ilk defa sizden alıyorum çok sagolun.. cihaz 2020 içinde geçerli mi acaba bilginiz var mı
2021 Jrhazar merhaba bende dış gebelik geçirdim benim igneyle düşmedi ameliyat oldum 6 ay sonra hamile kaldım şimdi 29 haftalık hamileyim bende çok korkuyordum çok üzülmüştüm ama 6 ay sonra hemen hamile kaldım hiç üzülme sıkıntı yapma kendiliğinden hamile kalıyorsun bir sıkıntı olmuyor
Gigy Jrhazar orası bu konuda süper zaten Cevat hoca ekibiyle özellikle bu cihazla ordan devam eder yani 2020 de ,yine arayıp detaylı bilgi alırsınız ,adetten sonra gitmeniz gerek hemen süresi geçince olmuyor çünkü ,rica ederim ne demek ☺️
Jrhazar 2021 merhabalar teşekkür ederim paylaştıklarınız için, huzurla saglıkla alırsınız inşallah bebeğinizi kucagınıza ♥️😘 acaba siz hsg çektirmişmiydiniz?
Hilal126748292 Jrhazar Çok kısa bi zaman önce dış gebelik ameliyatı oldum sol tüpüm alındı psikolojik olarak hala üstümden atabilmiş değilim ama 13 haftalık hemde ikizlere hamileyim😊 Nasıl oldu inan bende anlamadım bir gün aşırı sancı ile hastaneye gittiğimde dış gebelik denildi ve çok acil bir şekilde ameliyat a alındım sol tüpün üstüne yerleşmiş ve tüpe zarar vermiş dedi sol tüpü aldılar. 3 ay sonra hamile kaldım ama ben ameliyat dan önce yada sonra herhangi bir iğne bişey kullanmadım doktor 6 ay gebelik den korunmamızı söyledi korunuyordukta aslında ama işte ..🙈😊 şu an karnım çıkmaya başladı ve göbek deliğimde birkaç dikişlerim vardı dikiş yerlerim ağrıyor
Jrhazar Hilal126748292 ya nasıl güzel anlatmışsınız teşekkür ederim çok ♥️ Allah ol dedikten sonra herşey oluyor rabbim saglıkla huzurla kavuştursun mucizelerine ♥️🥰
Hilal126748292 Jrhazar Senin için dua edeceğim beyzacığım. Öyle seviyorum ki hiç tanımadığım görmediğim insanlar için dua etmeyi öyle seviyorum. Bugün uyumadan önce dualarımda sen olucaksın 🥰🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Jrhazar Hilal126748292 çok teşekkür ederim Allah razı olsun ettiginiz her duanın biri bin olup geri gelsin inşallah hilalciğim ♥️🥰