Sevgiinur Arasarzu aynen canım benim inşAlalh 🙏 Rabbim isteyen herkese tattırsın İnşAllah. Kendi hamileliğimi öğrendiğimden beri hep dilimdedir bu dua
Sevgiinur Minay97 evet bende bu ay başladı , uzandığın zaman boynun yukarda kalsın diyorlar hem nefes hemde burun tıkanıklığı için
Yasemindursun Sevgiinur bende 8ayima girdim bendede uykusuzluk cok var ara ara agrim oluyo ama kasılma mi ne bilmiyorum ilk hamileligim hangisi agri hangisi kasilma hic bilmiyorum
97-semine Sevgiinur kefir iç canm bende aynı şekilde kabızlık mide yanması gece evin içinde dolanıyorum resmen gergin duşa giriyorum karbonatlı su içiyorum kefir de rahatlatıyor biraz
sdkince Sevgiinur amin canım artık ağrı sızı önemsemiyorum tek istediğim zaman çabucak geçsin bebeğimi kucağıma alayım.Allah herkese nasip etsin canım.
HaticeeA50 Sevgiinur evet onları bende kullanıyorum canım eksta dan magnezit verdi ve bi kaç tane daha şu an isimlerini hatırlamıyorum bıraktım çünki☺️
HaticeeA50 Sevgiinur bu yorumu okumadan önce bacağımda kramp ağrısıyla uyandım uzun süreden sonra ilk defa 😄kendi kendime nazarlar değdirmeyi başarmış oldum galiba😂