minikkmelek adetime 2 gun var evde gebelık testi yoktu ovulasyon testi yaptım bu şekılde cıktı böyle gebe oldugunu ogrenen var mı veya ne anlama gelıyor kızlar🤗🤗 https://www.jup1.com/image/b8l8C
mercimeginanne minikkmelek gebe olunca çok koyu çıkması lazım galiba çünkü burda yapan bayanlar öyle demişti. Sizinki silik çıkmış
Tugce1803 minikkmelek gebelik olması için t çizgisinin c çizgisinden daha koyu olması lazım bu test birşeyi ifade etmiyo
3506 minikkmelek Tıbbi bilgiye göre nette yazan; 👉🏻 Hamilelik testinde hamilelik durumunu belirleyen hormon HCG’dir. Ovülasyon testindeki ise LH hormonu ölçümü yapılır. Bu yüzden ovülasyon testi hamileliği belirlemez. Allah hayırlısıyla istediğiniz zamanda ve sağlıkla nasip etsin 🤲🏻🧿
Ninita minikkmelek benim evde ovülasyon testi vardı meraktan nasıl olacak diye bakmıştım 11 haftalık hamile iken silik çizgi bile olmamıştı neredeyse.
Anneadayii_12 Yumurtlama dönemindesin canım gebeliği bundan anlayamazsın adetinden 1 hafta geçmesi gerek ancak varsa kan tahlilinde çıkar hakkınıza hayırlısı olsun