momy853 Yaşınızla hamile kaldığınızın ayı toplayn çıkan sayıdan 9 u çıkarın.. Sonuç sayı ise erkekmiş çift sayısı ise kız hadi kızlar deneyelim 🤣
Crn1996 momy853 ne çıkıyor sizin çin takviminde çevremdekilerin çoğunda tutuyor ne hikmetse saçma geliyor ama ☺️
34_21_23 momy853 Çin takvimi Rus takvimi yüzük testi falan hepsi doğru çıktı 😂 böyle şeylere inanmazdım ama acaba mı dedirtti 😀
ZehrasMom Bende hiç biri doğru çıkmadı ya 😂😂 ne test varsa hangi takvim batıl inanç varsa hepsini yaptım erkek çıktı hepsinde ama %100 kız yani 😂😂 artık ben bile inanmıştım cinsiyetini öğrenene kadar erkek olduğuna o derece yani
ZehrasMom momy853 hayır herşey birebir doğru doğum tarihi son adet tarihi eşimin doğum tarihi. Zaten inancım yoktu ama denemek istedim bir kere daha doğru ve inandırıcı olmadığını anladım böyle şeylerin 😄
Crn1996 momy853 http://cin-takvimi.gen.tr/otomatik-cin-takvimi-hesaplama buradan yapın benim bu doğru çıkmıştı otomatik hesaplama olan😍
momy853 ZehrasMom aslında yanlıs yapıyorz Allahın gücüne gider ama merak işte ya bende yaptm hepsi kız cıktı🙈🤦♀️ bakalım cinsiyet ne olacak 🤷♀️
Sevillayy momy853 benim rus da çin de kız çıktı😂doktorum da %60kız dedi 16haftadayız bakalım 28inde kontrolümüz var o zaman tam belli olur😍🙏🏻
momy853 Sevillayy tesadüf iste çok saçma geliyor bana ne hissediysn kız mı erkek mi belirtilern falan
Sevillayy momy853 ya bana da çok saçma geliyo ama insan tutamıyo kendini merak işte ben 3ay boyunca tatlılardan nefret ettim çikolata ve baklava görsem kusmam geliyodu o derece hep turşu şalgam ekşi acı bu tarz şeyler yedim şimdi son 1aydır çikolata yiyorum aşırı bi şekilde yani değişik🤰🏻🌸