Hanifekucuk Merhaba kızlar bugün 11+6 hafta olduk. Mide bulantılarım azalmaya başladı iştahım artıyor. 11+6 haftalığım sade 1 kilo aldim. Normal değil mi. Bana sanki erken kilo almaya başladım gibi geliyor.
Unzile35 Hanifekucuk hamilelikte kilo alımı hamilelik öncesi kilo miktarı ile orantılıdır zayıf hamile kalmışsanız ilk 3 ay İçin normal gidiyorsunuz
nxgxr Hanifekucuk Hanifekucuk ben zayıf olduğum için çok yiyorum.. ve 9 haftalık hamileyim 2 hafta önce bildim😅 yani 2 haftada 2 bucuk kilo aldım. hiç boş durmuyorum elim hep ağzımda Tabiki sağlam besleniyorum
DidemYldrm Hanifekucuk zayıf hamile kaldım canım doktorum bana ilk 3 ay kilo alma dedi ben ilk 5 ay kilo almadım şu anda 29+1 haftalık hamileyim 3 kg aldım sadece Dikkat et sen yinede son aylar kilo alımı yavaşlar ama 3 ay dan sonra hızlanır hamilelerin en çok kilo aldığı dönem 2. Trimester oluyor genelde
Hanifekucuk Unzile35 57 kilo ile hamile kaldım 53 kiloya düştüm sonrasında. Şuan anı iştah artışı oldu 1 hafta içerisinde 1 kilo aldim
Faziletttt Cnm aynıyız seninle bende 11+6 oldum bnmde mide bulantısı azaldı kilo almaya başladım olsun bebişler sağlıklı olsun da kilo verilir
Hanifekucuk Faziletttt insallah sağlıkla kucagimiza alırız. Birden bire şişicem diye çok korkuyorum. Dengeli şekilde ilerleyebilirim umarim
Faziletttt Hehehe aynen cnm ama maalesef ki 82 ile hamile kaldım şuan 80 kiloyum ama kilo aldım hissediyorum bir hafta sonra doktora gittigimde öğrenirim kilomu
Esra___ Hanifekucuk cnmm 15 haftalık 1 kilo daha aldım 14.haftada berbat derecede ishal oldum 2 kilo gitti Yani toplamda 4 kilo aldım
Hanifekucuk DidemYldrm masallah sana ya. Bende ufak ufak dikkat etmeye calisiyorum. Umarim ipin ucunu kacirmam
DidemYldrm Hanifekucuk ileride fazla kilo almak hamilelik şekeri yapıyor canım ben başından beri sırf o yüzden dikkat ediyorum sezaryen olucam 38 den sonra alıyormuş doktorum şu 8 haftayı da az kilo ile tamamlarsam benden mutlusu yok 😅
Deletedmom15257 Kbrsoy bende 47 ile hamile kaldım smdun tarttım 48.600 olmuştum 1 bucuk kilo ve 18 haftadayım 😍cokk mutlu oldum aldığıma