Brcklc Ben 24.haftam bitmek üzere toplamda 5kilo aldım normalmi pek bilemedim son üç ay çok alınıyor dedikleri için gözüm korkdu bian.sizlerin nasıl gidiyor?
Mores Brcklc kişiden kişiye değişiyor her vücut kendine özeldir. İlk zamanlarını bulantıyla geçirenler kilo verip sonradan kilo alabiliyor. Benim gibi hiç bulantısı olmayıp sürekli kilo alanlar da mevcut🙈😂 28. Haftadayım ve 8kg aldım 😅 seninki de gayet normal bence
Dilek-Can Brcklc ben 6 aylik gebeyim 4 kilo aldim sadece doktorum alma böyle iyi dedim saglık sorunum nedeniyle fazla kilo almamam gerek dikkat etmiyorum ama 4 kilo fazlam var sadece
Brcklc @Gizoos ozaman içim rahat etsin diyelim gerçi bebekler sağlıklı olsun ama genede dikkatli gitmekte fayda var bence
Ozlem8989 Bende 22+4 üm canım, 6kilo almışım. Fazla değildir inşallah ya, sonlara doğru çok kilo almaktan korkuyorum
Brcklc @Ozlem8989 ben valla sonradan çok alınıyor diye diye benide korkuttular tamam sağlıkla gelsin ama bende sağlıklı ilerlemek istiyorum
Ozlem8989 Brcklc sağlıklısız ve bilinçsiz şekilde hiçbir şey yemiyorum kendimi böyle teselli ediyorum 😂
2miniginannesi Brcklc ilk hamileliğimde 24 haftaya kadar sadece 1 kilo almıştım göbeğim bile çıkamamıştı sonra bir aldım 10 kilo ile tamamladım gerçekten son haftalar çok kilo alınıyor şimdi 19 haftalik hamileyim 2 kilo aldım bile göbeğimde çıktı bakalım kaç kilo ile tamamlayacağım ama şöyle söylim doğumdan bir hafta sonra tartılmıştım sadece 3 kilo fazlam vardı veriliyor yani yeterki sağlıklı olsun bebisler
Gamizz Brcklc ay inanma o çok alıyor diyenlere ben toplam 10 kilo almıştım ilk gebeliğimde.. Kendi Ablam da kilo verdi iki gebeliğinde de bünye meselesi böyle şeyler