Ilovemybaby 37+2 haftadayım. Bebek çok hareketli ve vajinada batma oluyor. Korkutmaya başladı. Bunu yaşayan var mı?
balyanakoglum Ilovemybaby o batma bende çok uuzn zamandır var. Bende 37+2 yim. Bebek kanala girdi girecekmiş bir de 3 cm açıklık varmış. Ona yoruyorum o batmaları
82oykunisa82 Bende 37+4um aynı şeyleri yaşıyoruz hatta ayakta duramıyorum artık kendini aşağı itiyor :))
82oykunisa82 82oykunisa82 ayrıca okadar hareketliki maşallah bağırsakları hareketlendirdi 2gundur isalim bu dogum yaklaştığının sinyaliymis sende varmı isallik ayrıca korkma o geleceğinin sinyallerini veriyor:))
82oykunisa82 Ilovemybaby 35 haftanın sonuna doğru sürekli hale geliyor ben basınçtan batmadan zor yürüyorum tabi dayanilmayacak kadar deil ama biraz zorluyor tabi Allah bı avazda kurtarsın inşallah :))
Mrym-yldrm Biz yarin 38 haftalik oluyoruz ve bende de batmalar mevcut hatta alt belim agriyor ve bebek baya asagi inmis durumda 😑 arada bi sancimda var veee dun sabah nisanim geldi 🤭 acaba ne zaman dogum olur diye beklemekteyim
Ilovemybaby Mrym-yldrm 38 haftayken nişan mı geldi😊 Allah yardımcın olsun. Sağlıkla doğum yap inşallah
Ronam Ben de 39+4 üm birkaç gündür bende de var. Bugün belim de ağrımaya başladı. Doğum öncesi belirtileri yaşıyoruz
Mrym-yldrm Ilovemybaby evett 2 haftacik erken ama sabirsiz cikti bizim bebis 🤭 Allah hepimizin yardimcisi olsun 🤲🏻