Dgull Kızlar muzu tüketmek istiyorum ama kabızlık sorunum var ve genelinizde bu durum söz konusudur diye düşünüyorum. Nasıl bir yol izliyorsunuz 🤔
ebrussvncc Dgull ben dilimleyip üzerine biraz tahin ve bal gezdirip öyle yiyorum genelde hem tadından sıkılmıyorum hemde farklılık oluyor 😅
Buseyvz Dgull canım kabızlık problemi çok yaşadığım için devamlı kefir tüketiyorum bana çok iyi geliyor yoksa muz asla yiyemiyordum 😊
34_21_23 Dgull ben ilk haftalar yiyordum kabızlık şikayetim başlayınca bıraktım korkumdan dahada yemiyorum. Kabız yapanı her türlü yapıyor malesef
MervErdo Ben hayatımda kabızlık nedir bilmezdim hümilelikte gördüm öğrendim kefir gece yakmadan içiyodum bide sabah uyanınca o iyi geldi bana şimdi korkumdan yemiyorum muzu ne yalan söylim
Btky Dgull muzla mandalinayı beraber tuketiyorum.. mandalina bağırsak çalıştırdığı için muzla yediğim zaman sıkıntı olmuyo..
82oykunisa82 Dgull herkes de aynimidir bilemem ama ben mandalina ve yoğurdu aynı anda tüketiyorum Allah’a şükür 37+4um daha hamileliğim boyunca hiç kabız olmadım dene istersen
KaanErkan-mom Dgull Bu postu görünce ömrümde ne zaman kabız oldum acaba diye hatırlamaya çalıştım 😂Hiç hatırlamıyorum .