Papatya-20 ikiiPrensensAnnesi kız cıktı ama oğlum olcak cinsiyeti geç ögrendik biz bende ne varsa bütün hurafeleri yaptım 🤣🤭 Rus takvimi var o dogru cıktı
Papatya-20 ikiiPrensensAnnesi ultroson resmi fasulye gibiydi hiç kusma bulantı olmadı ve karnım hep sivri sekilde ilerledi ultrosonla bakıldıgında hep solumdaydı googlede Rus takvimi doğru cıktı
Hazalcinar ikiiPrensensAnnesi Ilkde ne ciktigi onemli sonradan nasil oldugu degil o dakika ne gorunduyse. Bende de oyle oldu. Pek dikkat etmedim kopurup kahverengi oldukdan sonra hemen dokmustum
Hazalcinar ikiiPrensensAnnesi Erkek bebekler hemen belli olurmus vucudunu falan hemen tamamlarmis. Doktorum 12 haftada erkege benziyo demisti
ikiiPrensensAnnesi İki Kızımda bulantım hç yoktu sadece arabalara binince olurdu bel ağrım falanda yoktu ama bunda ikisindende mahfoluyorum açken özelikle midem cok bulanıyo
Hazalcinar ikiiPrensensAnnesi Ayy canim bence erkek icimden oyle gecti ayni benim ultrasyon resimlerim gibi. Ilk hamileliginden farkli bi hamilelik geciriyosan cinsiyet farkli olabilir. Ben kizimda yasadigim hicbir belirtiyi bunda yasamadim daha farkli belirtiler oldu
Hazalcinar ikiiPrensensAnnesi Mesela bende ozellikleri soylim. Kizimda mide bulanti hicbirsey yoktu ama bunda 5 haftadan sonra basladi acken cok kotu midem bulaniyodu sabahlari 4 ay boyunca cektim bunu kusamiyodum ama cok öguruyodum. Bel agrim cok asiri vardi. Kasiklarim nadir agririrdi bunda hep bel agrisi cektim. Normal idrarima gore daha acik renkdi. Karnim hemen cikti.
Papatya-20 ikiiPrensensAnnesi inşallah gönlünce olur benim Bi kaybım var oda erkekti şimdiki hamileligimde erkek belirtileri aynıydı farklı ise şimdiki hamiliğin erkektir farklık varsa öyle derler
ikiiPrensensAnnesi Hazalcinar dua et cnm iki kızım var bu sonuncu erkek olsun eşimde çok aşırı istiyo 😔inşallah hayırlı ve sağlıklı bi erkek bebeşim olur ablaları onu büyütür 🥰