Burcuckmk 15 haftalik gebeyim tuvalete çıkamıyorum bir kac gündür kan ilacı da kullanıyorum o yaptı sanırım önerisi olan var mı anneler 🙈
Sed22-09 Burcuckmk kefir çok rahatlatıyor canım ben kullanıyorum ama başka kefir kullanan var mı bilmiyorum :)
Aysun1983 Burcuckmk kuru domates geldi geçen bana Malatyalı bir arkadaşım çok güzel yapıyor ondan tarif aldım yaptım geçen gün onu yedim yiyeli çok rahatım kuru domates iki dakika suda beklettim soğuduktan sonra üzerine dereotu sarımsak ceviz ve hakiki zeytin yağı döküp yedim çok şükür rahatım domates olmasa bile diğer malzemeleri bir araya getirip her sabah kahvaltı da bi deneyin derim
MihrAsk Evet maalesef kan ilacının öyle bir etkisi var. Bol su içmek ve kayısı tüketmek işe yarıyor. Bana kefirde iyi gelmişti ☺️
Gzmrt Valla bende çok zor zamanlar geçirmiştim lağman bile vermişti doktorum , duphalac ilacı vardı düzenli olarak bitene kadar kullandım ve sonra düzene girdi su tüketmek çok etkili ama o yöntemlerden hiçbiri etkili olmamıştı.
civciv1520 Kan ilacı kullanıyorum diye oldu sanırım bende de .. sabahları kayisi yiyorum üzerine su içiyorum aç karnına .
Burcuckmk Aysun1983 herşeyden o kadar çok midem bulanıyor ki bazen mutfağa giremiyorum ama denemeye çalışcam teşekkür ederim :)
Buseyvz Burcuckmk canım her gün kefir tüketiyorum yoksa kabızlıktan kurtulamıyorum yani bu çözüm oluyor bana 😊