Jrhazar Benim ki o kadar farklı oldu ki ben dış gebe olduğumu bile bilmiyordum ben adet oluyorum sandım. Spiral takılıydı bende ikinciyi düşündüğümüz için çıkarttırdım ve çıkarttırdıktan sonra 1 hafta adet oluyordum 1 hafta temiz geçiyordu böyle böyle 1 buçuk ay sürdü sağlık ocağında ki ebe akrabamı ona sordum 2 senedir spiral vardı çıkarttırdığın için normal bir kaç ay sonra adetin düzene oturur dedi. Gayet normal bir gündü yemek yedim sofra topluyorum birden doğum sancısının 3 katı bir sancı gelip gidiyordu en sonu sancı geldi asla gitmek bilmedi ben acile zor yetiştim asla yürüyemiyodum içeri girdim beni alttan uzun farklı bi aletle tam yarım saat muayene etti ama orda iç organlarım deliniyor sandım baya zorladılar insanlıktan nasibini almamışlar hayvan muamelesi yaptılar resmen. Dış gebelik tüpünü parçalamış hemen üniversite ye sevk dediler birde orda ağzıma ettiler onu asla unutmuyorum. Bana imzalar felan profesör geldi sen tamamen şans eseri yaşıyorsun şu an nasıl bu hale geldin sen dedi iç kanamam başlıyormuş bağırsaklarım birbirine yapışmış acil ameliyat oldum ve sol tüpüm alındı ben neye uğradığımı şaşırdım. Eve gelince yaşadıklarımın farkındaydım. Yani çok zor psikolojisi çok değişik ben çok acı çektim. Doktor 6 ay gebelikten korunmamı söyledi bizde inanılmaz dikkat ediyorduk sadece 1 kez minik bir kaza oldu onda da bişey olmaz felan dedik ve ben o ay hamile kaldım yani ameliyat dan 3 ay sonra şimdi de ikiz olduklarını öğrendim 😊 Bilmiyorum rabbimin mucizesi her şeyde bi hayır var