[silindi] zenan8 bu arada ben selim koyacagim insallah. Hem anlami guzel hem fonetigi hem de bence zamansiz bir isim gibi geliyor bana. Bir de tanidigim tum selim ler cok sakin, efendi, yetenekli, caliskan cocuklar oluyor.
zenan8 Mervetekmn Hangi ismi beğensem kuzenlerimde var bilmiyorum artık nasıl yaparım son çare koyarım birini belki 🧐
Annesininmisi [silindi] ben mutlu oldum açıkçası bundan sonra araştırıp öyle yorum yaparlar. özellikle din konusunda yeni şeyler öğrenmeyi çok istiyorum çevremizde maalesef dinini okuyan araştıran insan çok az onlardan olmamak adına. **okuyan araştıran bir nesil yetiştirmemiz dileği ile. **
Ozlm4452 zenan8 bizim de oğlumuzun adı Uraz Direnç olacak inşallah anlamlı olmasını çok istiyorum anlamı şanslı ve güçlü dirençli oldu seviyoruz ismimizi
Serene001 Benim oğluşumun adı Güney olucak 💙 bnce kurandan bi isim koymayın bende öyle anlamlı bir isim araştırıyordum .. yani yeri geliyor arkadaşlar arası küfürler ediyorlar birbirlerine bu yüzden ben çok doğru bulmadım kuranda geçen bi ismi koymayı
zenan8 Serene001 evet farklı bir bakış açısı . Dediğiniz gibi küfür olayları falan olucak . Bakalım hakkımızda hayırlısı olsun 🌺