Betulnuri bemce siz internetten almayın yakınlarda e benek civil gibi bebek çocuk ürünleri satan bir yer varsa yopunluğun az olduğu bi saatte gidin görün ona göre sipariş verin derim ben.1 yaş 2 yaşa kadar kullanılmıyo çünkü. Sadece ilk zamanlarda kurtarıcı. Onun yerine park beşik alabilirsiniz 70*110 ölçüsünde aldım ben. İlkinde de park beşik almıştım 3 yaşına kadar rahat yatmıştı. Hem de öyle bilindik bi marka değildi 5,5 yıl önce içinde sünger yatağı dahil 240 gibi bi fiyata almıştım. Bence hemen karar vermeyin sizin aklınız karıştı🙂 ilk 5-6 ayı kurtarayım sonra ahşap ya da park beşik vs alırım diyosanız alınabilir
ama tek bu beşiği alıyım uzun süre işimi görür diyosanız görmez almayın. Sık sık şehir dışında anneniz kayınvalideniz vs gideceksenizde kurtarıcı oluyor söküp arabya koyduğunuzda çocuk nerde yatıcak düşünceniz olmuyo. Ki pandemi döneminde kimse evinden dışarı adım atmak istemiyo zaten.
ben biraz keyfi aldım gibi oldu almasamda olurdu ama 5,5 yaşında bi oğlum var uzaktanda olsa günde 8 saat online kreş eğitimi alıyor. Bildiğiniz 1. Sınıf gibi okuma yazma deney matematik satranç drama va derslere bağlanıyor ve ödevleri oluyor onunla da ilgilenirken bebişde yanımda dursun onda uyusun istedim. Yani şartlarınıza durumunuza göre siz karar verin derim.