Taze-Anne28 Merhaba hanımlar. Ankaraya bebek arabası ve yatağını almaya gideceğiz. Nerelerden bakabiliriz(avm dışında) nerde satılır hiç bilmiyorum 😌
hayatsevincim Taze-Anne28 biz netten aldık canım çok uygun ve baya hesaplı oldu arabası park yatağı araba koltuğu anne çantası yatak süngeri hepsi set halinde
3506 Taze-Anne28 Çilek mobilya mağazaları bir çok semtte var. Ya da Altındağ Sitelerdeki bebek mobilya mağazaları 19.00 a kadar açık yazıyor, arama yapıp giderseniz daha iyi olur, pandemi dolayısıyla kapalı olabilir, netten bakabilirsiniz de☺️
Homeless20 Taze-Anne28 ben internetten aldım ama saman pazarı, döner merdivenler, anafartalar. Buralarda uygun ve güzel şeyler varmış
Tugceasel_ Taze-Anne28 ulus’ta samanpazarında bebek eşyalarının satıldığı bir ara var kime sorasınız gösterirler çok uygun fiyatlı ben beşik ve puseti için ordan düşünüyorum 🌷
Duyguie Taze-Anne28 yatak beşik gibi şeylere siteler diye bi yer var ordan bakabilirsiniz sağlam oluyo
Fsn26 Taze-Anne28 babymall kesinlikle. Çok fazla sayıda araba var 👌 ben istanbul yolu babymall den aldım