yagmur91 Progestan fitil olarak nasıl kullanıyorsunuz. Yanı ben vajinama sokmaktan korkuyorum. Ya az sokarsam ya dışarı atarsa doktor fitil olarak kullanacaksın dedi. Birde eşim kullanma diyor sağlıksız bebekse tutarak bir işe yaramaz dedi zamanında bir doktor öyle dedi diye.
Alperefet yagmur91 doktorunuz yazdıysa kullanın, ben kullanmıştım hiç zor değil iyice ittirmeniz gerekiyor bir de kullandıktan sonra hemen kalkmayın biraz yatın, gün içerisinde ilac fazlalığı atıyor zaten biraz da akıntı yapıyor.
bankaci26 yagmur91 ben ağızdan alıyorum bizde eşimle ilk öyle düşündük ilki düşük olmuştu doktor ona da ötle demişti bunda önlem amaçlı verdi bence kullanmalısın rabbim bilir yaşayıp yaşamayacğını ama yine de tedbir senden gerisi rabbimden
babyackgz yagmur91 doktorunu dinlemelisin tabiki sağlıksız bir gebelikse zaten her şeye rağmen sonlanır ama kullanmadan bilemezsin 🙄 benimde 6.haftada düşük riskim oldu progestan kullandım şimdi 33+5 haftalık hamileyim doğumuma sayılı günler kaldı kullanımına gelince elinde iyice yerleştirmen gerek eşin falanda yardımcı olabilir ve bi 10-15 dakika kalkma
Burcu5861 babyackgz Bende de kahverengi lekeler gelmişti. Doktor bu sebeple verdi kullanmaya başladım 11 haftalık hamileyim insan ister istemez korkuyor tedirgin oluyor siz de leke gelmiş miydi
Zehra-Arda babyackgz merhaba bende 10 haftamdayım 7 haftalıkken başladı lekelenmelerim progestan kullanıyorum o günden beri sizin sıkıntı neydi ne kadar süre kullandınız acaba progestanı
Sed22-09 yagmur91 bende 3 aydır kullanıyorum günde 3 tane alıyorum 8 saat arayla iyice ittirmen gerek yoksa hemen çıkar faydası olmaz canım
2melekannesi_ yagmur91 ne kadar ittiğiniz çok önemli değil vücuda girince zaten fazlasını atıyor her türlü siz kendinize zarar vermeyecek şekilde yapın bence. Allah muhafaza bebeğinizi kaybederseniz pişmanlık yaşamaz mısınız keşke ilacı kullansaydım diye.
ozi52 yagmur91 Ben hiç fitil olarak kullanmadım. İçiyorum 🙈 Ayrıca Sen doktorun dedigini yap, takdiri yaradana bırak yagmurcum. İnşallah saglıcakla ve yolun da gider herşey 🤲🏻🧿
Esrasen Bende 3 aydır kullaniyorum 8 saate bir yani gunde 3 kez doktorun dedigini yapmak gerek onun bir bildigi var sonuçta diye düşünüyorum
Sed22-09 yagmur91 yagmur91 eldiven yardımı ile yapabilirsin canım merak etme zor olmuyo biraz ittirdiğinde hemen yukarı çıkıyor zaten içi kaygan o yüzden içine biraz ittirmeni söylüyorum öbür türlü hemen aşağıya kadar iniyor :)
Aysun1983 yagmur91 yağmur eşini dinleme cnm sen ittirebildiğin yere kadar ittir uçta bırakma ertesi sabah idrar ile fazlalık çıkıyor arada bazen akıntı da yapabiliyor korkma sakın cnm normal bunlar
TDE yagmur91 ben de kullandım üç ay boyunca. Eşim uyguladı ben yapamadım. İşe yaramayacak olsa doktorlar vermez heralde