asym156 Merhaba kızlarrr🥰10.haftadayım canım aşırı acı biber turşusu ve normal turşu çekiyor bol bol yiyorum başka hiçbişey istemiyorum tatlılardan soğudum sizce kızımız mı olacak? Aşermenim cinsiyetle bir alakası varmı🥰
Gozde2625 asym156 ben alakası olduğunu düşünmüyorum.Mesela ben oldum olası tatlı şeyleri sevmem ekşi ve tuzlu severim.Bu hamilelik zamanı da değişmedi.Oğlum olacak gene ekşi ve tuzluya devam.😊
asym156 irorkay ayyyyy benimde hep böyle şeyler istiyor işte kızımız olur insallahhh😅 2 hafta sonra öğreneceğim yazarım buraya sana da rehber olur😅😅
asym156 irorkay benimde hep tuzlu ekşi ve hazır yiyecekler bide patlıcandan soğudum çok severdim musakka falan 😅
Fabulas Ben en basından beri turşucuyum ama oğlum olucak inşallah, ölçülü tüketiyorum ödem yapabilir:(
ssuleeyuce asym156 bende cok aci yiyordum bal gibi geliyodu sanki oglum oldu. Simdi cok fazla tatli ve eksi iatiyo cnm kizim olucak insallah
Kalayciseymaa asym156 ben yazdan beri turşu yiyorum hiç bıkmıyorum hala da devam 😂 ama oğluş olacak kızım da da hep tatlı istiyodum
Tazeanne0 Bende tatlıdan soğudum sadece tatlı olarak %85 bitter çikolata var onu yiyorum hem enerji veriyor hemde bulantılarımı dindiriyor aşerme konusunda kesinlikle aşırı limon aşerdim her gün kabuğuyla yiyordum şimdi dokunuyor çok yedim sanırım 🤷😅
gamzeserenn Pek alakası yok bende sürekli ekşi ve baharatlı şeyler yedim hiiiç tatlı aklıma bile gelmedi, oğlum oluyor :)
Ght 25.haftaya kadar ağzıma tatlı sürmedim öyle çok tiksindim ki 12.haftama kadar bol ekşili şeyler özellikle kornişon turşu,turşu suyu içtim hep oğlum olacak inşallah onun yediklerinle alakası yok yani😍😁
asym156 O zaman kese şekliyle olabilir miiii mutlaka bişeyle alakası olması lazım 😂😂😂 benim kesem yusyuvarlak mesela yuvarlak olunca kız fasulye gibi olunca erkek diyorlar sizinki nasıl oğlu olanlar bi el atıverin ❤️❤️❤️
GE__ asym156 vala benimde tüm belirtiler kiz gösteriyordu canim herkes oyle diyordu yani kalp atisi 145 üstüydü, kese yuvarlaktı, aci tuzlu istedi hep canim, cok bulantim vardi çin takvimi kiz gösteriyordu, herkes kiz belirtileri dedi ama oğlum olcak 😄😄
GE__ asym156 hep acı tuzlu şeyler istedi canim, tatliyi agzima suremedim 16 haftaya kadar ama oğlum olcak 😄😄