MehZey Hazalveannesi amin insaAllah tabi çocuk sayısı da tercih benim ilk gebeliğim o kadar zorlanıyorum bazen ilk ve son diyorum eşime o da surat asıyor daha kızım yok diye 😃
Hazalveannesi MehZey yaşınız gençse 2,3 olabilir tabi çocuğu yanlız bırakmakta doğru dgl tabii ama benden gecti🤷♀️sıramı gençlere verdim😊😊
MehZey Hazalveannesi daha yaşım çok genç 20 yaşımda anne olucam Allah’ın izniyle ilk çocuk ve araya en az bı beş yıl koymak istiyorum tabi Allahın işi 😊
glsm-tzcn Hazalveannesi aynıyız o zman ben 😊 hayırlısyla sağlıkla gelsin inşallah canım. Bende haftaya istiyorum doğum inşallah konuşucam bi aksi durum yoksa doktorla
Eygm 35+3 gittiğimde 3300 dedi doktor doğrusudur bu ayın 29 da 38 olucaz sezaryen günü verdiler son 9gün 9ay geçti 9gün geçmiyor sanki bulantın yanma bel ağrısı 😖
Eygm Hazalveannesi 29 aralıkta planlı sezeryan olucam önceki doğumlarım sezaryan olduğu için tam 38 hafta ya girdiğime denk geliyor 266 gün ☺️Olucak
FadimeAnilgan Asafikoo kilosu 10 gün geriden geliyor ☹️ Kilo olarak biraz zayıf ama sağlığında bi sorun yok kilo çok takılması gereken bir konu değil belli bi sınırın altında olmadığı sürece içini ferah tut
Hazalveannesi Eygm hayırlı dogumlarimiz olsun insallah🤲canım benim bugün son nst var ve cuma günü icin sezeryan saati ni belirlicek doktorum hakkımızda hayırlısı olsun sağlıcakla alalım bebislerimizi kucagimiza🤱🤲🌸🌸🙋♀️