Astadavistabeybi MehZey Allah razı olsun çok ama öok teşekkür ediyorum rabbim hepimize güç kuvvet sağlık versin canım benim 🙏😍😍😍
Girlpowerbabe MehZey yok yok dönmüş inşallah bi daha ters dönmez doktor bu haftadan sonra pozisyon almış bebeğin ters döndüğünü hayatımda görmedim dedi bakalım inş cnm ya😂
MehZey Girlpowerbabe hayırlısı olsun insaAllah vaktinde gelir cadı ultrasyonunu gördüm canlisini merak ediyorum 😍😃
Kaderozy Hamileyken bende çok takıntı yapıyordum ama çok gereksiz bir şeymiş 3 kg doğdu ufacık tefecik birşeydi ama bir ayda 2 katına çıktı neredeyse yani sağlıklı olsunda kilo hiç önemli değil hatta zayıf dogan bebekler her zaman dhaa güzel gelişiyor
MehZey Kaderozy kız bende zayıf minik bebekler seviyorum kilo aldı mı zoruma gidiyor benim oğlan inad🤣 ama gerçekten sağlık en önemlisi 🙏🏻
Hazalveannesi MehZey Canım benim cocuklarim tüp bebek oglumdayken sezaryen olduğum için buda mecbur öyle olacak o yüzden😊
MehZey Hazalveannesi anladım sağlıkla vaktinde doğsun büyüsün insaAllah rabbim bidahakini kendiliğinden nasip etsin tüp bebeğe gerek kalmadan 😊