Astadavistabeybi MehZey 36+3 te gitmiştik 2945 demişti doktorumuz boyu da 49 cm olmuş prensesimizin 😍
MehZey Astadavistabeybi masaAllah sağlıkla büyüsün doğsun insaAllah 😊 siz gebeliği sıkıntılı geçen bayan mıydınız
Tugce1803 MehZey doktor genel olarak uyumlu dedi ama kilo olarak biraz önde bu hafta 2800 bekleriz demişti✨
Hiranur-Ecrin 35 de gittiğimizde 2.800gr Dı yarın 37 haftalık olacaz perşembe kontrolümüz var bakalım ne kadar olmuş
Astadavistabeybi MehZey bizzat kendisiyim 😻bugün itibariyle bütün doğum erteleyici ilaçlara progestana veda ettik artık kızımız istediği zaman gelebilirmiş çok zor oldu ama çok şükür geldik bu yollara ❣️❣️🌸🌸
MehZey Asafikoo Allah yardımcınız olsun insaAllah yakinda toparlar pekmez için muz yiyin kuru incir kilo yapar 😊
Oztrkbrcc Asafikoo hiç korkma benimde bir hafta karnı kucuk dedi doktor bol bol yumurta muz süt yedim içtim özellikle pekmez ve d3 vitaminini karıştırıpta içtim 3 haftada öne geçti ne kadar proteinli beslenirsen o kadar toparlar canım inş
MehZey Tugce1803 ben 29+3 ve 33+6 arası gittim bu haftalar arası toplamda 1 kilo 100 Gr. Aldı daha sonra 33+6 ve 36+3 haftalar arası gittim 440 Gr yalnız almıştı sanki bu haftalarda azalıyor gelişimleri öyle geldi bana
MehZey Astadavistabeybi çok şükür arada postlarına rastlıyordum kaldı doğum insaAllah onu da sağlıkla atlatman için duaciyim 😊