hayatsevincim Anneler 25. Haftanızda bebeğiniz hareketleri nasıl aşırı hissedilir mi yoksa önceki haftalara nazaran farklı mı nasıl?
Fatmanursanliii hayatsevincim ben 26 oluyorum yarın ve hareketler gittikçe sertleşiyor ve belirginleşiyor ve gün içinde daha çok hareket etmeye başladı canım
minnakmina hayatsevincim sürekli oynuyor bebegimin saglıksız olma ihtimali var ona ragmen saat başı hissediyorum
hayatsevincim Fatmanursanliii benim bebeğimde 17 den beri hareketliydi 23 e kadar da baya hareketlerini hissediyordum ama sanki bu ara çok sık değil hareketlenmesi. Hareket ediyor hissediyorum ama biraz azaldı gibi
Skmsksjdkdkdmx 23 de oynamaya basladı 25 haftalıgız gun içinde durmuyor masallah hep oynuyor kıpır kıpır
hayatsevincim Skmsksjdkdkdmx benim kide hala hareket ediyo ama önceki haftalara nazaran daha az gibi. Randevuma da pazartesi gitmiştim dr herşeyi iyi dedi ama bilmiyorum korkuyorum da
minnakmina Safiyecicek omiriliginde açıklık var doktorların dedigine göre kaç yaşına gelirse gelsin tuvaletini tutamaz yürüyemez
Fatmanursanliii hayatsevincim 23 haftada bana d aynısı 2 gün hareketsiz olmuştu sonra topladı korkma canım çok normal
Safiyecicek minnakmina Canım umudunu kesme Rabbimden sağlıcakla doğar inşallah çoğu bebekte sıkıntı var diyorlar sağlıklı doğuyor aklıma geldikçe dua edeceğim senin için canım sende duanı eksik etme Inşallah rabbim şifasını verir
minnakmina Safiyecicek çok teşekkür ederim allah büyük ne olursa olsun o benim yavrum rabbim verirse en güzelini verir
Fatmanursanliii hayatsevincim yoktur canım yoktur merak etme hem bebeklerde netice de bi insan ve bazen sakin bazen hareketli olabilirler