Gzmprin Kızlar kontrole gittim ve bebeğimin döndüğünü söyledi doktor ve daha yarın tam 26 haftalık hamileyim.Başına gelen varmı bi sorun oluyormu ilk gebeliğim ve hiç bişey bilmiyorum
melegiiimm Gzmprin canim sikintili birsey olsa doktorun soylerdi zaten. Ve dogurana kadar bebek surekli donecek.oyuzden sen hamisligin keyfini çıkar
Mrymozr Gzmprin Bende 27+4 haftalığım. Gecen haftaki kontrolde benmkide dogum pozisyonundaydi ama sürekli dönüyo hic oldugu yerde durmuyo yani takma onu yerleri geniş pozisyon değiştirir sürekli
Tugceasel_ Gzmprin 22 inçi haftadan beri baş gelişli bebeğim ama hiç bir sorun olmuyor aksine normal doğuma elverişlisiniz ☺️ 24+6 olduk bugün
Gzmprin melegiiimm Sadece magnezyum verdi çok ayakta kalma dedi ve korktum erken doğum olucak diye saol cnım 😊
Gzmprin Tugceasel_ Böyle olan kişi sadece ben değilmişim demekki 😊 Sağlıkla kucagımıza alalım 🙏Peki kasıklarda agrı yapıyomu ve kasıklarınızda hereket ediyormu ?
Feyza- Gzmprin canım benim minik 20 haftadan beri aynı yerinde orayı hiç değiştirmedi doktor herhangi bir sorun olur demedi 39 haftaya geldik
Feyza- Gzmprin amin canım benim buradaki tüm anne adayları hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım inşalllah 💐🤲