DenizEla eeeqq Yok hayır oda parasida doğum parasının içinde ama ben ayrıca suit oda istiyorum dersen yani daha büyük oda o zaman ekstra para aliyolar
znurstnKaraca AylinIlerKaar bende egepolde Doğum yapıcam gidip görüştüm yatak süsü bebek yatağının süsü var dediler hatta odaya çıkıp baktım🤔
Eylulll znurstnKaraca Bide ultrason göruntuleri cok belli belirsiz benim doktorumun cihazı mi oyle denk geldi yoksa sizinde oyle mi hep
deleytedmom257 Önümüzdeki hafta yaptıracağız inş.çok merak ediyorum yüzünü görwbilecekmiyim😆siz de bu haftalarda gidecektiniz demi aysel hanım a.
znurstnKaraca Eylulll b blok 5.kattı canım gittiğim ama sanırım tek kat değildi bide a bloktada varmış odalar
znurstnKaraca Eylulll evet canım benimde öyle hiç belli olmuyo makinaları eski sanırım😔detaylıda görebildim en güzelini
Aysepilis35 znurstnKaraca slm canim benimde hamileligim cok yeni ama hastane arasyiryoruz siz kimden memnun kaldiniz
znurstnKaraca Aysepilis35 mrb canım ben Egepole gidiyordum doktorum Onur beydi Doğum yaptım 3 ay oldu😊
Kmly znurstnKaraca hayırlısı olsun inşallah bebisiniz egepol de doğum fiyati ne kadar ödediniz temmuzda fiyatlar değişiyor galiba
Hkaftan 12 subat 2019 itibari ile sada hastanesine gitmeye basladim.dogum ucreti 1950 tl dediler.icinde epidural dahil.muayne ucreti 65 tl bilginiz olsun hanimlar.
ymnfdn Hkaftan hangi doktora gidiyorsun ve memmun musun hastaneden ve doktordan içine sindi mi. Bende oraya gitmeyi düşünüyorum da fikir almak istedim teşekkür ederim şimdiden :)