Melikesiiiiii Sada hastanesinde hatice ermin var ona gidiyorum işinde başarılı ve arkadaş gibi doktor😘
Deletedmom71 ToprakVeAnnesi35 medicalpark karşıyakaya gidiyorum ben 3.300 tl doğum, muayene ücretleri 125 tl, vedat uluğ doktorum tavsiye ederim
seda91 EsraBulut fotograf cekimi sadece dogumda mi bilginiz var mi ertesi gun guzel kiyafetlerle aile fotografi cekiliyor mu
DenizEla minikmucizee Muayene ücreti 80 tl oda süslemesi doğum parasına dahil değil ayrıca para ödüyosun onun için yada kendin süsleme yapiyosun :)
Gizemmmm minikmucizee dogum sirasinda 3 tane foto alma hakkin vsr bu fiyatin icinde 🤗 ama extra ucret vererek album alabiliyosunuz
DenizEla Buket38 Aaa gerçekten mı daha geçen gün konuştum yine hiç bişey demediler tuh ya hiç iyi olmadı bu ben her şeyi bu fiyata göre ayarlamıştım ne kadar olcak acaba 😕
Buket38 DenizEla hic bilmiyorum ne kadar olacak benim de dogum ağustosta tam denk geldi yani :( doktorla konuşmak lazım belki indirim yaparlar eski hastalarına
DenizEla Buket38 Benimde doğumum ağustos 1 ay la bu fiyatla değil de gelicek olan zamla doğum yaparsak gerçekten yazık olucak daha geçen gün oda süslemesi için insan haklarıyla atıştık galiba bunun içinde bi atışma bizi bekliyo 😊
Buket38 DenizEla neden kendimiz süsleyebiliyoruz diye biliyorum Ben? Bende doğuma kendi fotografcimi getirmek istiyorum izin vermiyolar anlaşmalı olana yaptırmak zorundaymisim kusura bakmasınlar ama kendi istedigim olmali