Sedacengiz HicranKzn Ya cnm bende hem uzunum hem balık etli . Ama babamız zayıf oldukça 🤦🏻♀️ Yinede iyi gibi bakalım 3 buçuk felan doğsa yeter bize
HicranKzn Sedacengiz benim adam 190 ben 160 ama bizim kız babadan almış tipi duruşu aynı baba. Ve İnan ben hiç dikkat etmiyorum. Daha hiç balık yemedim kuruyemiş yemedim doktorun verdiği ilaçları 25. Hafta bıraktım öyle bakmıyorum kendime ona rağmen gelişimi çok şükür iyi
HicranKzn ipeksfr yediklerini değiştir bide. Protein ağırlıklı beslen ama mesela daha vitaminli meyvelerden ye çiğ badem ceviz ye
Sedacengiz HicranKzn muz dışında hiç bi meyve aldırmıyor bebeğe kilo . Yemediğim meyve kalmadı çünkü 5 aylıkkken başladım öyle çok meyve yedim ki öğlen yemeği meyve ara öğün meyve 😂 abartmıştım hiç alamadı kilo . Protein der susarım
Sedacengiz HicranKzn Muhtemelen babadır. Anne hiç etken olmuyor . Bende 176 babası 174 ama işte normal standart bi çocuk olucak sanırım
HicranKzn ipeksfr yukarda yazdım ben dikkatli beslenen birisi değilim öğünde çok atlarım ama meyvemi hiç ihmal etmem bayılırım ona🤣🙈😊 ha ilaveten maden suyu içiyorum İnan ekstra birşeyim yok. Şimdi okuyan şekerin var mı dicek oda yok çok şükür🙂)
ipeksfr HicranKzn maşallah canım. birazda bünye sanırım ya bende minyon tipliyim kızımda öyle olacak gibi 😄
HicranKzn Sedacengiz kız benim 2 haftada 400-450 gram aldı geçen ay hiç birşey yapmadım. Şeftali erik ananas bunlar vitamin deposu inan ki
OyaDrdnc Sedacengiz en basindan beri muz ve cevizi cok tuketiyorum ama bilmiyordum bebege bunlarin kilo yaptini muz.ceviz.salatalik.yumurta.ve bal en cok bunlari tuketiyorum canim cok istiyo ☺☺