bngs_irem Selaaamm, yeni öğrendim ben minnoşumun olacagını şuan adetime göre tam 4+1 oluyomuş. Çarşamba günü yani 4+5 te kontrole gideceğim ilk kez. kesenin görüneceğini söylediler çevremde. Siz ne zaman görmüştünüz 😊
irorkay bngs_irem 4+5 de görünmeyebilir karın ultrasonundan. Görünmemesi muhtemel. O yüzden görünmez ise boşu boşuna moralinizi sakın bozmayın. Benim 5+4 de görünmüştü mesela. Genel olarak 5. Haftadan itibaren net olarak görülür
Denizin bngs_irem hayırlı uğurlu olsun canım , ben iki gün önce öğrendim bebek ve keseyi gördüm 6w1d günlük bebek , canım bu ara sabırlı olacaksın biraz beşinci haftada bebek görende varrr dokuzuncu haftada bebek görende var
Zehra333 bngs_irem bizde geçen pazartesi gittik 4+3 günlüktük ozaman beta 372 çıktı görünmedi en az 2000 olmalı dedi görünmesi için . haftaya salı gel 6000 falan olur haftaya salı kesin görünmesi lazım dedi salıyı iple çekiyorum 3 gebeliğimi kese bile göremeden beta düşüşüyle kaybetmiştim hepsi de 6. Haftada . Bugün 6. Haftamıza girdik yine korkuyorum açıkçası
bngs_irem Denizin evet sanırım sabırlı olmak gerekiyo bakalım çarşamba günü belli olur.umarım hepimiz sağlıklı kucağımıza alırız canım
irorkay Zehra333 aslında beta ile çok alakası yok bence. Benim beta 5000 iken de görünmemişti 1 hafta daha bekletti doktor. Görünür inşallah 🙏🙏
ecemmp- bngs_irem hayırlı olsun canım bende 4+6 da karından görmüştüm keseyi görürsün inşallah sende 🤲😊
Mervegnlts bngs_irem Canım bende 5 haftalıkken görmüştüm keseyi de bebeği de, doktor 1 hafta sonra gel kalp atışlarını duyalım demişti. Yani bence sen zaten 4+5 Ken 5.haftandan 5 gün almış oluyorsun o yüzden büyük ihtimalle görünür bence kesen hayırlı olsun 🥰
ecemmp- bngs_irem canim bende senin gibiydim çok sabursizdim ve aklımdan bin tane soru geciriryordum sakin ve sabırlı olmaya çalış 😊😊
bngs_irem Gizem_34 inşllah 😊😊 peki ilişkiye girmek sakıncalı mı bu dönemde bu benim ilk gebeliğim de😝
Purpura26 bngs_irem Hayırlı olsun canım 4+6da karından gördüm ben hcg değerim 2500dü. Görürsün sen de inşallah 😊