ToprakVeAnnesi35 Semihkader ben ilk gebrliğimde 16. Haftada öğrenmiştim özelde🙂. Devlet hastaneleri 20. Haftada söylüyor
oglusunakavusmayibekleyenanne Semihkader canım ben devlet hastanesine gidiyorum 12.haftada doktorum erkek gibi ama biraz bekleyelim dedi 16.haftada kesin erkek dedi 20.hafta da ayrıntılı da ise kesin olarak onaylandı erkek olduğu 😍😍 rabbim sag salim yavrularımızı kucağımiza almayı nasip etsin
Semihkader AyeGlKarabulut aa bende özele gidiyorum öğrenebilirmiyim acaba 2 hafta sonra kontrolum var
AyeGlKarabulut Semihkader pozisyonu uygun olduğu müddetçe gösterir çikolata ye ben açtım birinde doktor direk açmısın istediğim pozisyonu vermedi dedi haftaya gel bakalım dedi bende bişeler yedim gittim yanına haftayı beklemedim erkek dedi ☺
Mrs_Tugce Benim 13 haftalık iken belli oldu doktorumuz kız gibi gözüküyor dedi. .🤗 1hafta sonra tekrar gidicez yine bakıcak. . Gönlünüzden ne geçiyorsa o olsun inşallah🎈
Semihkader İnşallah bizimde belli olur ya 2 hafta sonra gidicem kontrole kız hissediyorum ama bakalım 😊
NezihMeltemAcar 12 haftalıkkrn kıza benzetti. 14te kıza brnzetti Suan 16 haftalık oldum ctesş gitçem bakalım netleşecek 💕 Sizede net bişey demez tahmin olarak söyler sadece
Kbraduru NezihMeltemAcar canım ben aynı 12 hafta da kız dedi 14 kız dedi 16 da gittim kesin erkek sesi erkeğin organı geç gelişiyor dedi 3 kez koz demeden bisey alma demişti ☺🤭
Faziletttt Bende şuan 12 haftalık hamileyim bir hafta sonra doktora gidecem belli olur mu acaba cinsiyeti bende merak ediyorum bir tane kızım var hayırlısı olsun ama insan merak ediyor işte
EmreSonglSoykan Bende 12+4 gittim erkek dedi degisirmi diye cok korkuyorum ben henuz birse almadim ama almanyadaki esimin teyzesigil bir suru sey almis ben henuz korkuyorum 😂😂🙄
Duyguuuu Semihkader ben 12. Haftanın sonundayim iki bacağının arasındaki çıkıntıyı ben bile gördüm ultrasonda oğlusum olcak sanırım tabi en net 14. Haftada tamamen erkek diyebiliriz dedi. Gerçi yaramaz bir erkek çocuğu gibiydi ama kaydırak gibi bacaklarını dayayıp kendini yukarı attırıyor 😂
Esra___ Semihkader cnmm 11-12 haftalar tahmin ediyorlar genelde bana ilk kıza benziyor dedi 13+6da erkek kesin dedi 😊