Mizgin2020 Tatahrun ayy inşallah adet olmazsın olmayız inşallah tüm isteyen anne adaylarının yüzü bu ay güler 🥰🥰
Tatahrun Mizgin2020 bugün yine test yaptım bu sefer iki çizgide tam net çıktı 🥰🙈 yerleşme lekesi oldu sanırım inşallah kan da netleşir hayırlısı olur 🥰
Tatahrun Tatahrun az önce kahve rengimsi lekelenmisim çok değil ama 🤦 sanırım bu seferde olmuycak 😔 ayın 23 de gelme şimdi bekle dur 🙄
Gamze18 Mizgin2020 benim gebelik testim çok güzeldi bence sen 3-4 gün önce yap adeti bekleme markası comfort erken gebelik testi.
csmgh Mizgin2020 3 gün önce öğrendim. 5 gün öncesine kadar yapmak en sağlıklısı diye biliyorum. Ama yine de garantiye almak istiyorsanız adetinizden 2 3 gün önce yapabilirsiniz.☺️
Mizgin2020 Tatahrun benim de 7 gün var canim son postuma baksana bende de silik çizgi çıktı sende yorumlasana
Tatahrun Mizgin2020 benimde dortgun önce silikti bugün sabah yaptık uyanir uyanmaz çok net şekilde çıktı resim atmasını bilmiyorum buraya bilsem atar gosterirdim
Tatahrun Mizgin2020 adetine kaç gün var canım evet hafif silik çizgi var hadi hayırlısı olsun inşallah 🥰
Pinar-hamooglu21 Benim adetimden 4 gün sonra net bir şekilde çıktı sonra zaten kanda çıktı betam 2800 dü şuan 10 haftalık hamileyim https://imgyukle.com/i/YAARdc
Ayfer2525 Pinar-hamooglu21 erken gebelik testini adet gününüz geçtiğindemi yaptınız benim 3 gün oldu günüm gecikeli erken gebelik testinden yapsam sonuç verir mi acaba??