momelif Merhaba arkadaslar dostinex kullaniminda dr korunma verdimi size 1 ay boyunca kullananlara sorum 15 gune vermez cnku yumrtlamaya kdr bitiyor zten ilac kullanirken hamile kalan ck okudum bna dr kesinlikle bu ilacla hamile kalma demisti
EsrSvm momelif Canım ben 2 hafta kullandım ona rağmen doktorum mutlaka korun demişti.Bu yüzden geçen ay korundum bu ay da 6-7 gün kaldı adete bakalım.
asenatrk momelif bana korun demedi doktorum 1 ay kullandım bende hiç korunmadım son ilacı içtiğimde son adetimi oldum 🥰 şuan 26 haftalık hamileyim ilaçtan hemen sonra hamile kaldım yani
momelif EsrSvm tskler cnm endokrin bolumune gittm sordm kesnlikle korun dusuk yapior dedi duzene sokmadanda hamile kalma dedi insallah tez vakitte guzel hberleri aliriz 🙏
gamzenurbozdere momelif ben kullandım ama ilk kullandıgımda ikilisini aldım ikisini bir kullandım düşük oldum sütüm gelıyordu onu kesmek için 18 haftalıktı ama zaten ilişki olamayacagı için bişe demedi sonra tekrar bi ara daha verdi o zmnda bişe demedi ki olmadı zaten kullandım ama korunma dıye bişe bılmıyorum cnm
momelif gamzenurbozdere her dr farklı tabi ama sordm birkac dr korun dediler benm dha once iki dusugm vr sanrm riske atmamk icinde oyle diolr tskler
gamzenurbozdere momelif kaç çıktı ki süt hormonunuz ben en son baktırdım 13 cıktı normal dedı adet gecıkmem olmuştu ondan dolayı baktı
momelif asenatrk ilactn anra kalinior ztn cnku pro yuksekse kalinmior bnmki ikacla dusuor ama snra tekrr yukselior arastirilick o sebeplede kesnlikle korun demistir Allah saglikla kavustursun 🐣