Filiz3414 Sevgili anneler, Gebe kalmadan önce de şuan da süt içemiyorum ne kadar denesemde süt agzıma degdigi an kusuyorum. Vicdanen de kötü hissediyorum kendımi.
058elf Filiz3414 bende içemiyorm yani içine çikolata bal falan katarsam bi de sıcak olacak o da hafta da bir bazen iki haftada bir, onun yerine yoğurt ayran peynir tüketmeye çalışıyorm özellikle yoğurt her gün yerim zorlama içemiyosan canım
Tazeanne0 Filiz3414 sütün yerini alıcak bir sürğ yiyecek var canım yoğurt var peynir var kefir var ayran var var da var bende reflümden dolayı içemiyorum ev yoğurdu yiyorum çok iyi geliyor 😍
Ipek0z Filiz3414 günde iki bardak süt içmek gerekiyor, ama yok içemiyorum diyorsan 4 kase yoğurt ye aynı hesaba denk gelir💁🏻♀️ öğünlere böl ara öğünlerde, akşam yemeğinde falan ye birer kase. Ben de çok sevmiyorum sütü o yüzden kahvaltı da bile bazen yoğurt yiyorum ve bol bol katı ayran içiyorum
Filiz3414 Mltmrzgr Mltmrzgr ya kemık gelişimi vırt dı zırtdı derken çevremden çok tepkı alıyorum içemiyorum diye vicdan yapmaya başladım bu sebeple kendımı kötü hısseder oldum
Mumsyyy Ben nornalde de sut tuketmiyorum, hamileyken de bir yudum dahi icmedim, yogurt yiyorum, ben cok gerekli oldugunu dusunmuyorum sutun
babyberry Filiz3414 süt içmek zorunda değilsiniz ki niye bu kadar kafaya taktınız yoğurt yiyin daha sağlıklı fermente ürün
Mavi87 Filiz3414 sütün işlenmiş halinde daha fazla kalsiyum var canım. Yoğurt peynir vs. Hatta yoğurt üzerinde biriken su da çok daha fazlası var
Xthinker Filiz3414 ben hayatim boyunca süt içemedim canım süt ürünleri seviyorsan tüket sütten daha fazla kalsiyum içeriyor hatta araştır bak bazi gıdalarda süt ürünlerinden de çok fazla kalsiyum var hic dert etme
asyahumam Nesquik falan katsan içine nasıl olur ki? Ben de pek sevmem ama o şekilde güzel oluyor içeriğine bakarak toz nesquik alabilirsin zararlı bir şey yoksa 😊
Filiz3414 asyahumam muz falan atıyorum ceviz incir hepsinini blendırdan geçirip içiyoruö ama sade içemiyorum
Filiz3414 Mumsyyy evet evet ama ben bunu kimseye anlatamıyorum bu zamana kadar süt süt diye kandırıldık bi nevi