dugmeninannesiii busracekerr canım banada içme dedi doktorum 4 aydır içmiyorum ki bende günde iki üç defa içerdim türk kahvesini 😃
busracekerr dugmeninannesiii of sorma bende günde iki kere illaki içerdim simdi hic içemiyorum çay içebilirsin ama kahve içme dedi😔😔😔😔😄
saideeeee busracekerr doktoruna danıştın mı izin veriyosa içmende bi sakınca yok bence günde 2 fincana kadar tüketebilir hamileler diye biliyorum
Cemrenur bburcu benim ictigim içermiyor. Içeriği de belli gano kahvelerinden içiyorum. Hatta çok fazla faydası var
Aysun1983 bburcu şimdi ben yazacaktım bir yerde okudum bunu ne kadar doğru yanlış bilinmez ama riske etmemek için klasik kahveye kurban olayım 🥰
Aysun1983 busracekerr günde 1 kupa içebilirsin dedi bazen içiyorum filtre olarak cnm ama hepsini bitiremiyorum bile
Mavi87 busracekerr günde 3 fincan içerdim kokusu tadı çok sevsemde içmiyorum. Doktorum içme dedi kafein kullanma hatta çayda da kafein var çayda çok tüketme dedi. Çay çok nadir , kahve de hiç içmiyorum. 9 ay dayanırım nolcak. İçme sende
haziranin25i busracekerr 200 mg kafein tüketme hakkımız var. Buda günde 2 fincan Türk kahvesine tekabül etmekte 🤗😇 ben günde 2 bardak kahve içiyorum.