sinembursa ya biraz genelmi bilmiuorum ama baya korktum 2 aydır vajinamdan sümük gibi sıvılar geliyor akıntı değil bildiğin sümrükürünce peöeteye gelen sümük gibi gözlerimin önünde ise beyaz beyaz noktalar oluşup elim ayağım titriyor 17 haftalık olduk tecrübeli anneler aydınlatırsa sevinirim hemen doktora gitmelimiyim
birtosbikannesi sinembursa cnm enfeksiyon vardir rengi yeşilse eger onun dısında hamilelikde akıntı oluyo dr bildir genede
Zombicikk sinembursa enfeksiyon olabilir doktora görünmek de fayda var. Hamilelikte normal gelen akıntı beyazımsı ve sümüksü değil . İdrar tolunla falan ilgilidir korkma ama ihmal de etme derim
3506 sinembursa Yanma, kaşıntı, idrar yapma esnasında ağrı olmuyorsa, koku yoksa, peynir çürüğü gibi parçalar varsa, enfeksiyon olmama ihtimali yüksektir. Tabi doktorunuzla bu durumu paylaşın yine de..🤲🏻🧿♥️🌷🙋🏻♀️
DaisyMom sinembursa akinti normal canim.Sonlara dogru daha da cok oluyor.Beyaz noktalarda genelde benim tansiyonum dusunce oluyor.Bir tansiyonunuzu takip etmenizi oneririm.Sizin haftalarda cok tansiyon dusuklugum oluyordu.Ilerleyen zamanlarda geciyor.Cok aç kalip bi anda yemeyin.Yani ben gec kahvalti ediyorum saat 1,2 gibi sonra da tansiyonum dusuyordu.
Asecik sinembursa benim de var beyaz renkli akıntım doktoruma sordum kendisi ztn söyledi hemen beyaz sümüğümsü akıntı normal ama renk değiştirirse haber et dedi.içiniz rahat olsun
Sed22-09 Aselhafsa bende de var doktor toz ilaç verdi bir tane ama evdede yapabileceğimiz bişeyler varmı acaba geçmesi için alt kısımda hafif hafif yanmalar oluyor insan korkuyor haliyle 😔
3506 DaisyMom Aynı şeyi düşündüm, ayrıca göz tansiyonu da aklıma geldi, hamilelikte gözlerde zayıflama ve bulanık görme de olabiliyormuş ..
DaisyMom 3506 dogru haklisiniz.Dikkat edilmesi gereken bir durum.Gerci gecicide oluyor da.Yeterki tansiyon yuksek olmasin.
3506 DaisyMom Evet, düşük tansiyon sürekli değilse korkacak bir şey değil hatta iyi bir durummuş, yüksek olursa sıkıntı. Allah’a emanet annelerimiz ve bebekleri 🤲🏻♥️🧿🌷🙋🏻♀️
Aselhafsa Sed22-09 valla ben birşey denemiyorim ilaç da almıyorum geçmedi de bmiyorum ama napsaniz devam eder
Dareyn sinembursa Erkek bebekler de genelde böyle göründüğünü söylemişti doktorum o yüzden sordum benim ki de erkek bende de olmuştu 🙊