Yasemiiiinnnn Arkadaşlar 6 haftalık gebe olduğumu söyledi doktor, keseyi görüyor fakat içinde bebeği göremediğini söyledi, aynı durumu yaşayan var mı?
Denizin Yasemiiiinnnn çok duyduk canım merak etme içini ferah tut , 9 cu haftaya kadar bekleyen çok doktor var , geç döllenme vs yüzünden
Melosss_4433 Yasemiiiinnnn evet aynı durum benimde başıma gelmişti hatta doktor dış gebelik olabilir falan diye saçmaladı ama özele gittim ultrasonda göründü kağıdını bile verdi doktor diğer doktora göstermem için
Yasemiiiinnnn Denizin inşallah 7. Haftada görünür doktorum en geç haftaya görünmezse müdahale gerektiğini söyledi
Gizemmmmmmkync Yasemiiiinnnn ben varım canım geçen hafta gitmiştim 5+2 ydi. Kese var 7mm demişti. Bu hafta tekrar gittim bebek görmeye diye 5+6 olduğunu kesenin yavaş geliştiğini 11mm olduğunu söyledi aslında 6+2 olup 14-15 mm olması gerekiyormuştu. Bebekte görünmedi çok moralim bozuk. Tüp benek yaptırmıştım.
Yasemiiiinnnn Gizemmmmmmkync Ya inşallah güzel haberler alırsınız. Bir dahaki kontrole haftaya mı gideceksiniz
Gizemmmmmmkync Yasemiiiinnnn yok canım Pazartesi başka bir hastaneye gidip alttan muayene isteyeceğim
Mervee7 Ben de 5+5 de gittim sadece kese görünüyor dedi bebek oluşmamış daha benim de çok canım sıkıldı 😔