Tugce1803 Haticeada Sona yaklaştık çok şükür🙏🏻Artık kavuşmayı bekliyoruz❤️Nefes nefese kalma, çabuk yorulma dışında iyiyiz☺️
alindas Son 22🥺 Dün hazırladım bi kaç bişey belimin ağrısından ağlicaktım. Beklemedeyiz bakalım inşallah 38.haftada gelir çok bekletmez minnoş😄 Haticeada
hakanebru_ Haticeada Son 40 🤲🏻 sabredemedim bebeğimin çantasını da kendi çantamı da hazırladım 🤭 bugün bitirdim tedbiri elden bırakmamak lazım belki erken gelmek ister oğluşumuz belli mi olur 😋
Mervetekmn Haticeada 20güm kaldı ama sezeryan olcam 7-8gün kaldı bazen ağrılı bazen hamıle degılmısım gibi 37+1
NefesAyza Son 34 diyor takvim 😌 bu hafta bütün hazırlıklar bitecek inşallah. Ameliyatlı ayağım haricinde hiç bir şikayetim yok çok şükür 😌🙏🏻 Minik kızımızı bekleyemeye devam 💕
ExpatMom Haticeada Son 29. Evin derin temizliğini bitirmeye çalışıyorum, ama artık halim yok çok çabuk yoruluyorum. Geceleri uyku sorunum var uyusam bile huzursuzum.
hakanebru_ Haticeada geçen hafta ağrılarıma doktorum erken doğum ağrısı olabilir deyince tedirgin oldum bende hallettim her şeyini hazırda dursun zararı yok diye 😄