Htcyalmanci 9+6 hamileyim bilgi almak için yazıyorum hamilelik döneminde vücut temizliğinizi nasıl yaptınız acaba
Kaderimm Htcyalmanci ilk hamileligimde eldivenle aldım hep çok faydasını gördüm cnm azalma yapıyor tüylerde
istanbul3434 Htcyalmanci lazerliyim bikini bolgemde ve koltukaltimda cikiyo lazerin etkisi yillar icerisinde azaldi artik. Dogumdan sonra tekrar lazere gitmek istedigim icin jiletle aliyorum.
ZehrasMom Htcyalmanci ben jilet kullanıyorum 32+5 haftalığım şu zamana kadar görmedende olsa hallettim bi şekilde ama ayna kullanmayı düşünmüyor değilim
Yeliz1 Htcyalmanci hep ağdayla yapıyordum ama karnım büyüdükçe aşırı zorlandım venüs jiletle aldım en son 😑
Buketkucuk Htcyalmanci ben hamile kalmadan önce lazer epilasyona gidiyordum ve oraya giderken tüylerimi traş makinesi ile alıyordum tüylerimin artmaması için aynı şekilde almaya devam ediyorum ama bazı yerlerime ağda kullanıyorum
Irmaktan Htcyalmanci Agdaya dayanamıyorum ben hamilelik döneminde çok ağrılı geçtiği için mecburen jiletle alıyorum .. Zaten çok fazla da olmuyor bu donemlerde