may2021mother Bu haftalarda yatakta dönerken , yürürken bi süre ayakta kalınca çatı ağrısı yaşayan var mı ?dinlenince geçiyor. Doktorum şimdilik parol verdi muayene zamanı gelince bakalım dedi daha 2 hafta var muayeneyede
_Mother_ may2021mother 18 haftadan beri bende de oluyor canım 20 haftalık olduk sanki hafifledi biraz özellikle bacağımı açınca yatakta dönünce aşırı oluyor du
Baloglusumm may2021mother bende 18+6 oldum bende de kalça ağrısı çok oluyor ama özellikle en belirgin olan halsizlik sürekli yatmak istiyorum heryerim ağrıyor sanki
Duyguie may2021mother bende de oluyo 18 oldk bugün özellikle iki gündür kasıklarım da ve belimin sağ tarafında da ağrı var umarım önemli bir şey değildir
may2021mother _Mother_ resmen hareket etmeye korkar oldum bazen çok şiddetleniyor özellikle yürürken kilitleniyor gibiyim
_Mother_ may2021mother aynen bende paytak paytak yürüyordum yanlış anlaşılacak diye korkuyordum cinsel ilişki den dolayı diye düşündük eşimle ara verdik ama onlada alakası yokmuş acaba normal doğuma engel olur mu bu durum
may2021mother _Mother_ okuduğum kadarı ile normal doğuma engel değilmiş canım . Senin İlk gebelik mi bu arada
_Mother_ may2021mother daha önceden 18 haftalık iken sonlanan bir gebeliğim var ama ilk çocuğum olacak bu evet