istanbul3434 TeacherrMom bilmiyorum canim yaninda tecrubeli biriyle yikanir mutlaka ama ben tecrubesizim o yuzden cesaret edemem filesiz yikamaya.
Abcxyz TeacherrMom market ürünü şampuan vs almadım zaten. Şuan mustela çok rövaşta olduğu için herkes mustela diyor ama kullananların çoğu memnun kalmıyor pişik kremi lostonu vs dir. O yüzden doktorum ve eczacımla araştırıp farklı markalarda içeriği gerçekten çok temiz ürünler buldum. 😇😇
TeacherrMom Abcxyz evet mustela ocin bende çoğu yorumda sadece adı var vs diye okudum. Bende emin olamadim
Srd TeacherrMom Aloe Vera (LR WORLD) doğal ürün var ilk bebeğime onu kullandım halada kullanıyorum. Allahım nasip ederse 2.bebeğimede onu kullanıcam inşaAllah🙂
Annesinin_Busesi Mustela sarı olan şampuan içeriğinin temiz oldugunu duydum aldım. Pişik kremi bütchen ve vücut sütü aynı marka aldım yine pişik için sudokrem aldım.
Mom092 TeacherrMom Sampuan bebek yagi bebek sabunu dalin, pişik kremi sudocrem, pudra johnsons baby aldım
Annesinin_Busesi Sseval Ben tam ondan alacaktım instagram da mühendisinoglu bunu temiz olarak yüklemiş dilerseniz bakın onun içeriğini bilmiyorum
Bebek-geliyor TeacherrMom dalin şampuan aldım. Pişik için sudocrem aldım. Omo hipoalerjenik parfümsüz deterjan ve dalin bahar ninnisi yumuşatıcı aldım.
Minel-03 TeacherrMom şampuan ve bebek yağı mustela aldım ben pişik kremi sdocrem aldım canım ilk cocugumdada bunları kullanmıştım çok memnun kaldım 🥰
sedaa_aa TeacherrMom ben şampuanı newborn sebamed aldım pişik kremini de sebamed aldım. Ablam ilk bebeğinde bunları kullanmıştı şimdi yeniden doğum Yaptı yine kullanıyor memnun oldugunu söylemişti kendisi ben de ona güvenerek aldım.
Mom6 TeacherrMom Şampuan ve pişik kremi Bübchen aldım şampuan için içeriği değişti vs diyorlar oda instagramda bi sayfaymış mühendisinoğlu diye ama Almanya’da akrabalarım kullanıyor bir sorun yok orda içerik değişince üzerinde etiket yapışıyormuş şuan bir değişiklik yok
Nagehanla TeacherrMom mustela iyidir ama pahalı diyorsanız ebebekte hipp marka şampuanı içeriği temiz ve daha uygun fiyatli
Nagehanla TeacherrMom hepsini aynı marka almasanda olur mesela hippi şampuan güzel, pişik için sudocrem, bu tarz da temiz farkli markalardan toplayabilirsiniz.