Esraa54 Bir şey sormak istiyorum bayanlar.Kadın doğuma kontrole gittiğimiz gün içinde detaylı ultrosonu olabiliyor muyuz hemen o gün?Yoksa doktor ayrı bir gün mü veriyor onun için? Birde ne kadar sürüyor uzun sürüyor mu detaylı ultroson?
Bireylulmasali Esraa54 ben aynı gün bulmuştum ama doktorun arkadaşıydı perinatolog (doktorun yoğunluğuna göre gün almak zorlaşıyor) bebek uygun pozisyondaysa minimum yarım saat sürüyor canım
MeralOzsen Detaylı ultrason her hastane muayenehane vs yerlerde olmuyor doktorunuzun önerebileceği bir yer vardır mutlaka randevulu gidiliyor ve yarım saat kadar sürüyor
eylmylk Ben gittiğim hastanenin radyoloji bölümünden aldım 1 hafta sonrasına vardı randevu yarım saati geçmedi muayene
Dnzz888 Randevu alırken detaylı ultrason diye belirtmeniz gerekiyor.benim doktorum aynı zamanda perinatlog normal,detaylı ultrason için gittiğimde belirteceğim randevu alırken,çünkü diğer kontroller gibi değil uzun sürüyor ve fiyatı da farklı.
birmelekannesi_ Devlette önce kadin doguma gorunuyorsun ondan sonra detayliya randevu veriyolar direkt plarak detayliya vermiyorlar özelde ise detayli ultrasona direkt gidebiliyorsun o sekilde randevu alip