busra-_-01 İnternet baktığımda istediğim gibi bulamadım süren de var mı neler aldınız kaç takım aldınız?
busraozkan busra-_-01 trendyoldan aldım iki tane biri lohusa takımı biri düğmeli pijama takımı ama önce geldi baya yani kış ayı için pek uygun değil tam istediğim gibi değil yani
aysegull23 busra-_-01 Pentide çok iyi indirim var.Beyaz isterseniz eğer düğmeli kendinden desenli çok kaliteli bir pijama takımı da vardı.Fiyatı da 161 TL sanırım.
Fsn26 busra-_-01 suwen den ve özdilekten aldım özdilektekilerin kalıbı dardı. Ama suwendeki gayet iyi
busra-_-01 busraozkan ben mayısta doğum yapacağım mevsim geçişi kararsızım hem kışlık hem yazlık pijama takımı alacağım malesef
busra-_-01 Bircanderin sezeryan ile doğum olursa geceliğe de ihtiyacınız olacak hava alsın diye elbise tarzı kıyafetler giydiriyorlar aklınızda bulunsun
Alyaamm1616 Bircanderin canım profilime bak orda attım ben bugün 40liraya BİM’den saten aldım ve aşırı güzel İnan ki
istanbul3434 Bircanderin canim lcw ve defactoda uygun olanlar var. Emzirmeye uygun biseyler yeterli olur pahali takimlara hic gerek yok bence de
Fadimehnk eliferdgn lohusaavm den aldım ben de daha gelmedi ama en uygun orada buldum ve normal pijama da aldım kışlık trendyoldan onları çok beğendim üşürsem diğeri ile hemen normal olanları giyerim
eliferdgn busra-_-01 zaten sırf foto çekimi için 😊 yoksa almam gerçekten pahali benim bebisler erkek olunca bende mavi almayı düşünüyorum
Semazrl busra-_-01 [https://www.lohusahamile.com/lohusa-hamile-6036-ekru-lohusa-4lu-set(url) Malı çok güzel geldi tavsiye ederim 😊 ben incedir falan diye tereddüt etmiştim ama gelince çok beğendim kumaşı ince değil gayet iyi
Elifkaya4806 busra-_-01 suwen den aldım ben beyaz takım çok sade bir danteli var ayrıca şuan indirimde bakın isterseniz
mavibahar Online çamaşır ve Lohusa Sepeti diye siteler var. Bunların instagramda hesapları da var. Çok kaliteli kumaşları var. Bi bakın isterseniz. 😊
busra-_-01 aysegull23 ben gecelik sabahlık takımı istiyorum böyle süslü bişey öyle mi söylediğiniz takım
Bircanderin busra-_-01 şimdilik normal doğum görünüyor son anda değişiklik olmazsa ama tabi önerinizi aklımda tutacağım bir tane de gecelik koyarım çantaya ne olur ne olmaz teşekkür ederim 😊
Bircanderin busra-_-01 amin inşallah hepimizin sağlıkla kucaklarımız dolar mis kokularını içimize çekeriz 💕💕💕
aysegull23 busra-_-01 Yok sade bir takım alt üst pijama takımı yani.Eğer çekim için istiyorsanız trendyolda var güzel modeller