Meralrabiamhmt Arkadaslar aksam uyurken esımın ayagı yanlıskıkla karnıma degdı agrım falan olmadı ama korktum bısey olur mu ya yasak oldugu İcin doktoruma da gidemiyorum
KaanErkan-mom Meralrabiamhmt Öyle çok şiddetli bir vurma olmadıysa bebeğimiz basit biz mekanizmanın içerisinde değil merak etmeyin 😊
Bernanisa Meralrabiamhmt bir şey olmaz Allah’ın izni ile benim kızım 3 yaşında gerçekten kuvvetli bir tekme attı karnıma çok şükür bir şey olmadı
Mondly Meralrabiamhmt benim köpeğim karşıdan koşarak gelip karnımın üstüne atlamıştı ben bildiğin ağrıdan ağlamıştım doktor dinlensin geçer bebek öyle korunmasız değil suyu onu Korur demişti hakikaten de rabbime şükür olsun bir şey olmadı 2 Yaşına girecek bir ay sonra ablası sakin ol aşırı sert değilse korkma
Meralrabiamhmt Bernanisa vallahı cok korkmustum sagolun rahatladım bısey olsa kanama olur dıye dusunuyorum ama korktumda🤲🏻🌺
hakanebru_ Bende eşimle otururken falan uğraşırım öyle elinin çarptığı parmağının karnıma girdiği çok oldu ama şükür bişey olmadı canım sıkma canını takip et kendini bişey olmaz Allahın izniyle
Meralrabiamhmt Mondly allah razı olsun ınsallah Rabbim evladınızı sıze bagıslasın cok korkmustum uyurken bı anda ayagı degdı agrım olmadı ama korktum
Mondly Meralrabiamhmt anlıyorum seni sen yine de koru kendini aranıza yastık falan koy öyle deli yatıyorsa
Myssr Meralrabiamhmt arkadasimin bebegi vyrmustu bana da bisi olmadi kuzenimin karnina da dayimin salak iglu atlamis buyuk de he bsi olmadi çocuk dogdy 4 yasinda
ikiiPrensensAnnesi İlk çocuğun mu cnm korkma eyer son haftalar deilse bnm iki kızım ve hergun üstümde goplayıp zıplıyolar anlamıyolar kucuk kızım kızınca vuruyo napsam bilmiyorum şimdi bişi olöazda ileri için korkuyorum Meralrabiamhmt
ikiiPrensensAnnesi Meralrabiamhmt inşallah kötü bişi olmaz korkma dikkat et kendine bnde 10+3 haftalığım