Patrick Sevilay7 istemek değil de gönlümden nedense geçen hep minik bir kızımın olmasıydı, kız isimleri ve kıyafetleri bakardım, oğlumun olacagını duyunca asırı mutlu oldum sağlıklı olsun bana yeter, tek duam bu💙
058elf Sevilay7 canım Allah neyi nasip ederse o olur sağlıklı olsunlar kız erkek fark etmiyo hayırlı bi evlat olsunlar inşallah 🤲🏻 ama gönülde birine ister istemez ağır basıyo 🤭 bende ilk kızım olsun inşallah sonra bi de oğlum olsun istiyorum derdim. İlk gebeliğim inşallah kızım olacak 🥰
Gul2121 Sevilay7 bizde 17haftalik olduk😍😍bende ilk günden erkek hiss ediyordum…halada öyle hiss ediyorum 🤔ama 12ci haftada kız dedi doktor hislerim beni çok yanıltıyor kız olucak dedi ben erkek his ediyorum🥴bizdede eşimgiller hep erkek kızlar olmamış…galiba bizimki supriz yapicak onlara😁 sağlıklı olsunda inşAllah 🙏🏻
Sevilay7 Gul2121 yaaaa biizimkinede doktor 12 haftalık kıza bnzetti ana degilebillr dedi bnimde içindenizden erkek hissi var öyle hissediyorum inşlh hislerimde yanılmam 😇😘senin bel agrın bulantın varmı
Gul2121 Sevilay7 yok bende hiç bulantı kusma falan olmadı çok rahat geçirdim biraz halsizlik uyku oluyordu oda geçiyor…bakalım ne çıkacak ama bence yanılmaz çünki emin gibiydi…ama yanılmaları görüb kafam karışmıyor değil 🤷🏻♀️
Sevilay7 Gul2121 bize kesin demedi ama bilmiyorum be cıkacak bizimkisi bulantı kusmam yok sadece bel ağrısı var 😍