Bende dogurdummmm.kızlar o kadar zordu kı 21 saat surdu tam dogumum. Ben adıyaman gölbaşında yasıyorum burda sadece bır doktor war ona gıdıyordum oda bana yok gec dollenme yok su bu falan dıyerekten bebegımn daha yenı 40 haftalık oldugunu soyledı. Bnde artık tedırgın oldum we esımle annemle adıyamana gıttık. Muane oldum we doktor gunu gecmiş nasıl bu zmna kdr bekledınz dedı we yatıs wrdı. Ama bnde ne bı sancı var ne de acılma. 15.20 de yatısım yapıldı nst ye bagladilr yanıma aılemden kımseyı almadılar sadecw yannda bı tel war onlar ararsa acıosun aksam 8 e kadr nst ye baglıydım kaldrp 1 saat yuruttuler sadece 1 cm aclmm olmus sonrasında saat 9 da sunı sancı werdıler yıne nst ye bagladilr öldüm resmn sancıdan ama acılmm bır turlu olmuyor 12 gbı baktılar kendılerı suyumu patlattıkar 3cm oldu sabaha kadr sancıdan oluyodum sabah 6 da gldıler bı anda oksijen bagladilr bebegın kalp rıtmınde bozukluk warmıs acılmm da sadece 5 cm neyse sunı sancıyoda durdurup sancımı durdurck baska bır serum takdılar 9 gbı artık yalwardım nolursunuz sokunde bıraz yuruyum dıye sukur ızın werdıler azcık yurudum ama sancılarm hala dewam edıyodu. Bır anda ıkınma hıssım geldı gelın bakın dedım baktılar 8 cm ıkınman gldıkce ıkın dedıler we gıttıler artık bagrmaktn ıkınmaktn oluyom sandım en son saat 11 e gelıyodu ıkındım gelıyo dedım 10 cm olmus ama rahmim yukarda oldugu için bebek gelmıodu dogum haneye aldılar basımda 2 doktor 5 ebe wardı bırı karnıma bastırıyor bırı bı alet sokuyo bırı makasla kesıyor oluyom sandm bırde sancıdan bagırıyom dıye bana ne bagırıyon dıye kızıyorlr 11.06 da oglum dogdu ama makatıma kadr kestıler onun için 1 saat dikişim sürdü ve hiç uyustrmadılar butun dıkıs atmalarını hıseedıodm uyustrn dıom uyustrmuolrdu. Persembe dogum yaptım gece ewe geldık makatımdan dolayı ne yuruyebılıom ne yatabılıom görsenız halımı ama bın şükür rabbime bebegımı saglıklı bir şekilde kucagıma aldım hamd olsun bgn bıraz daha iyiyim şükür ama hiç sütüm gelmıyor nolur dua edın. Rabbım butun dogum yapanlara da yapacaklarada yardım etsın ınsallah❣️❣️